Noutăți și comunicate

Dark Tranquillity au lansat prima piesa de pe noul album Construct

17 aprilie 2013
Dark Tranquillity au lansat prima piesa de pe noul album Construct
Trupa suedeză Dark Tranquillity au dat publicității prima piesă de pe cel mai recent material, "Construct".

"For Broken Words" ocupă prima poziție în tracklistul albumului și ne oferă o incursiune în atmosfera creată pe noul album al suedezilor care se anunță a fi în topul celor mai bune din cariera lor.

Ne vom putea bucura de proaspătul album "Construct" începând cu data de 27 mai 2013. Până atunci, publicul român va putea face cunoștință cu noile piese pe 3 mai 2013, la Arenele Romane, într-un spectacol metal 100% organizat de Phoenix Entertainment.

Dark Tranquillity este una dintre cele mai bune formații de melodic death metal, fiind printre inițiatoarele subgenului menționat. "Gardienii scenei de la Gothenburg" au revoluționat muzica metal cu fiecare album lansat în cei peste 20 de ani de activitate.

Biletele pentru concertul Dark Tranquillity de la București sunt disponibile la prețul de 75 de lei (până la data de 2 mai 2013) și 85 de lei (în ziua concertului), prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe http://www.eventim.ro.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top