Noutăți și comunicate

Dark Metal Evening in Ageless Club din Bucuresti

18 octombrie 2013
Dark Metal Evening in Ageless Club din Bucuresti
Vineri, 18 octombrie 2013, trupa DinUmbră și Ageless Club vă invită la "Dark Metal Evening" în compania a trei trupe care vă vor cârmui pe tarâmuri bizare însoțiți de armonii întunecate, pe ritmuri de gothic, doom, death și thrash.

Preț bilet: 15 lei.

Adresa Ageless Club : Calea Șerban Vodă, Nr. 213 (lângă intersecția cu str. Cuțitul de Argint, fostul Tehnic Club), București. Mijloace de transport: tramvai 1 și 19,   autobuz 116 și 323 (stația Cuțitul de Argint), metrou (stația Tineretului). Detalii și rezervări: 0728.264.690, http://www.ageless.ro



KRATOS (dark metal)
Daniel Dron - chitară, voce și programming
Monica Bârță - voce principală, bass
Iustin Petrescu - chitară
Cătălin Petrescu- tobe
http://www.reverbnation.com/kratosgoth
http://www.facebook.com/kratosband
http://www.youtube.com/kratosofficial

Fiind una din trupele veterane ale scenei românești de metal, Kratos a revenit pe scenă anul trecut, după o pauză de aproape trei ani!
În 1999, la numai 3 ani de la înființare, Kratos lansa primul album, "Looking Behind the Mirror"¦", material ce avea să îi propulseze rapid în elita gothic metal-ului autohton.
Formația a împărțit scena cu nume mari, precum Tiamat, Rotting Christ, Suicidal Angels, Umbra Et Imago. După revenirea pe scena underground din 2012 și calificarea în semifinala "Sud" a Wachen Metal Battle 2013, Kratos prezintă în momentul de față ca o trupă cu o cu totul altă imagine:
- formulă noua;
- un stil mai "heavy" care crează în același timp un cadru extrem de potrivit pentru părțile de "symphonic";
- primele concerte cu tobar, după mulți ani;
- piese noi ce vor figura pe al noul album.



DINUMBRÄ‚ (doom/death/dark metal, București)
Liviu Ustinescu - voce
Sebastian Buga - chitară
Cristian Stîlpeanu - chitară
Sorin Tudor- bass
Mirel Cristea- tobe
http://www.dinumbra.ro
http://www.facebook.com/dinumbra
http://www.youtube.com/user/dinumbrametal

DinUmbră s-a înființat în anul 1998, cu intenția hotărâtă de a crea un stil nou in rockul romanesc. Discografia trupei cuprinde un LP ("DinUmbra", 2003), doua EP-uri ("Haunted By Snails", 2007, respectiv "Santandrei" 2011), precum si multe alte prezențe pe compilații din underground. Lansarea EP-ului "Santandrei", calificarea în semifinala "Sud" a WOA Metal Battle 2013, calificarea in finala competiției Rock In Parc (la Arenele Romane cu legendarii Animals ca headliner) relevă faptul că trupa traversează o perioadă extrem de productivă din punct de vedere muzical. În prima jumătate a acestui an, DinUmbră a sustinut o serie de concerte, exprimându-și în fața publicului sentimentele care o poartă spre un nou material discografic.



SPINECRUSHER (old school thrash/death metal, București)
https://www.facebook.com/Spinecrusherband
http://www.youtube.com/user/SpinecrusherOfficial

Înființată în 2008, Spinecrusher își continuă ascensiunea în underground-ul autohton, trecând de la concerte de club cu câteva trupe autohtone la festivaluri cu trupe ca Onslaught sau Parricide. EP-ul proaspăt lansat, "Hellthrash", care se găsește și pe suport digital, arată faptul că Spinecrusher sunt o trupă dedicată genului abordat și care promite și multe lucruri bune în viitorul apropiat.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top