Noutăți și comunicate

Dan Teodorescu si Mugurel Coman sunt actori in Principii de viata

3 octombrie 2011
Dan Teodorescu si Mugurel Coman sunt actori in Principii de viata
La vârsta când alții își numără banii din cont și mașinile din garaj, adolescenții de la TAXI (vezi piesa trupei TAXI - "Un sfârșit e un început") au preocupări foarte serioase: debutează în cinematografie. Dan Teodorescu și Mugurel Coman vor putea fi văzuți pe marile ecrane din toată țara. Chiar dacă au roluri mici, noi credem că ei cred că ei sunt adevaratele staruri ale filmului.

Regizorul Constantin Popescu i-a invitat să facă parte din distribuția filmului său, Principii de viață, iar cei doi artiști de la TAXI au acceptat, luându-și rolurile foarte în serios. "Am petrecut o zi întreagă pe platourile de filmare, cât pentru un videoclip!" - povestesc amuzați și mândri.

Vedeti ce înseamnă să fii bun?! Sa joci 30 de secunde și să se vadă valoarea. Vlad Ivanov a trebuit sa joace un film întreg..." - zâmbește în stilul consacrat Teodorescu. "Am descoperit cu bucurie că Vlad Ivanov, un actor minunat, este și un om pe măsură. Foarte prietenos, a așteptat ore în sir, cu răbdare, ca noi să filmăm micile noastre momente.

Pentru Dan Teodorescu filmul este o iubire veche. Prima sa optiune în cariera a fost actoria, dar drumul l-a dus către muzică.

Cel de-al doilea lungmetraj semnat de regizorul Constantin Popescu și singurul film românesc din competiția de anul acesta de la TIFF, Principii de viață, a avut premiera în cinematografe pe 30 septembrie.

Premiat pentru regie la festivalul de la Cluj, Principii de viață a avut premiera mondială anul trecut la Festivalul Internațional de la San Sebastian.

În perioada 30 septembrie 2011 - 6 octombrie 2011, lungmetrajul va rula în București la Hollywood Multiplex, Movieplex Plaza România), Grand Cinema Digiplex (Băneasa Shopping City), Cinema City (AFI Cotroceni), The Light Cinema (Liberty Center), Noul Cinematograf al Regizorului Român, Cinema Scala. În Cluj va fi proiectat la Odeon Cineplex (Polus Center) și Cinema City (Iulius Mall), iar în Constanța la Cityplex (Tomis Mall), urmând ca în săptămânile viitoare să ajungă în cinematografele din toata țara.

Sursa : Gala PR
http://www.galapr.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top