Noutăți și comunicate

Dan Byron lanseaza piesa “Lumi paralele”

18 martie 2015
Dan Byron lanseaza piesa “Lumi paralele”
Dan Byron lanseaza azi piesa "Lumi paralele", compusa in cadrul Taberei de Fotografie pentru Bloggeri (TFB10) organizata de Foto Union in luna februarie in Dubai. Cantecul este inregistrat, mixat si masterizat in intregime de catre Dan Byron si face parte dintr-un experiment de compozitie solo.

"Lumi paralele" se poate asculta momentan pe Soundcloud, urmand ca saptamana viitoare sa se lanseze si videoclipul piesei, filmat in Dubai:

https://soundcloud.com/dan-r-byron/lumi-paralele


"Intr-o paralela lume, o umbrela
Se-apleaca-ncet peste-un sezlong,
Strecurand lumina dintr-o zi senina,
Cand apa clocoteste-n bong..."

"Am scris "Lumi paralele" cu gandul la ce ar insemna sa putem trai zilnic intr-un paradis, intr-o lume ideala, lipsita de griji si de anxietate", spune Dan Byron.

Fotografiile realizate in Tabara de Fotografie pentru Bloggeri vor putea fi admirate timp de o luna, incepand cu 18 martie, la Califatul Militari (Bd Iuliu Maniu, nr 12).

Urmatorul concert al trupei byron va avea loc vineri, 20 martie la clubul Fabrica din Bucuresti. Va fi un concert eclectic ce va va purta prin toata discografia byron, de la albumul de debut Forbidden Drama din 2007 pana la cel mai recent disc, coloana sonora a serialului HBO "Ramai cu mine", lansata anul trecut!


Dan Byron: http://danbyron.ro

Foto Union : http://fotounion.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top