Noutăți și comunicate

DIRTY SHIRT a lansat al treilea album de studio “Freak Show”

17 februarie 2013
DIRTY SHIRT a lansat al treilea album de studio “Freak Show”
Duminica, 17 februarie 2013, trupa maramureșeană DIRTY SHIRT a lansat al treilea album de studio "Freak Show". Acesta poate fi ascultat integral la adresa: http://dirtyshirt.bandcamp.com/album/freak-show-2

Albumul a fost înregistrat în mai multe studiouri din România (LowBass - Deva, PSSS - Seini, Zamfirescu - Satu Mare) și Franța (MT Sound - Grenoble). Mixajul și masteringul au fost realizate de Charles "Kallaghan" Massabo în studioul "118 West" din Los Angeles.

Primele reacții din presă:

"Freak Show este un album al extremelor, ca influențe integrate și fluiditate compozitională, cu un sunet impecabil, atenție acordată detaliilor tehnice și sonore, profesionalism și un brainwave pozitiv transmis per total. Polivalența artistică, maturitate și originalitate susținute atât în studio cât și live. Orice cronică de disc Dirty Shirt riscă să devină fie incompletă, fie redundantă, pentru simplul fapt că muzica vorbește de la sine" - StageReport.ro (10/10)

"După primele ascultări am realizat ca 'Freak Show' este dovada clară că DIRTY SHIRT s-a maturizat și că piesele sunt din ce în ce mai conturate de un stil deja caracteristic pentru maramureșeni. .. Muzica DIRTY SHIRT are cu certitudine un caracter definitiv - reprezintă expresia perfectă a pasiunii și a bucuriei de a cânta "¦ ce poate fi mai bine de atât?!" - Moshpit.ro (9, 5/10)

"On se surprend à voir ces onze titres défiler si vite qu'on y retourne instinctivement, pour en avoir plus... une perle musicale à découvrir absolument!" - KillerOnTheLoos.com (17/20)


Pentru a comanda albumul și merchandisingul "Freak Show" există doua posibilități:
1. Comandă online (Paypal sau card bancar) pe http://dirtyshirt.bandcamp.com, taxele postale fiind incluse:
2. Comandă prin email la info@dirty-shirt.com, plata cu ramburs:
- CD Digipack: 30 lei + taxe postale
- Tricou: 40 lei + taxe postale
- Hanorac: 100 lei + taxe postale

Dirty Shirt
http://www.dirty-shirt.com



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top