Noutăți și comunicate

DET Open Air 2018, un nou festival in Romania

8 Decembrie 2018
DET Open Air 2018, un nou festival in Romania
Sâmbătă, 8 decembrie 2018, sunteti invitati la Arenele Romane din București pentru prima ediție a DET Open Air (DOA). Aceasta este o idee experimentală, gândită ca o încercare de a revigora scena metal românească, prin identificarea unor posibile noi talente și scoaterea lor „mai în față”, în cadrul unui eveniment de amploare. Primele 200 de bilete costa doar 45 de lei!

DOA nu va avea campanii de like-uri pe Facebook, ci va fi centrat pe dorința trupelor de a face un pas în afara zonei lor de confort, pas care le poate ajuta cu adevărat să crească. Ne interesează mai mult activitatea trupelor noi (concerte, demo-uri, albume) și nu ce se întâmplă pe social media, întrucât ceea ce contează cu adevarat este ceea ce se întâmplă pe scenă. Revenim curând cu informații despre cum poate ajunge trupa ta să cânte la DOA.

Ca și scop pe termen mediu, DET Open Air își propune să evolueze de la un eveniment de nișă către unul la care să poată aspira formațiile aflate la început de drum. Dacă se va dovedi că principiul funcționează, vom încerca să ridicăm standardele și să avem ca invitați trupe din afara țării. DET Open Air se bazează pe sprijinul celor care vor să contribuie la dezvoltarea muzicală a scenei, descoperind și susținând formații noi. Inspirati de ideea lui Sabaton Open Air, sperăm să putem aplica în România o rețetă care funcționează în afara țării.

Prima trupă anunțată pentru DET Open Air 2018 suntem noi, organizatorii, adică Bucovina!

Detu' nu stă!

Biletele se gasesc pe http://www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet dar si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile, la urmatoarele preturi:

- Earlybird – primele 200 de bilete: 45 lei

- Presale – 50 respectiv 60 lei

- La intrare – 70 lei

Online pe http://www.iabilet.ro, poti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment Țara de Sus și METALHEAD
DET Open Air 2018, un nou festival in Romania Concert, festival, eveniment Arenele Romane


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.