Noutăți și comunicate

DARK FUSION (Romania) deschide concertul IL PASARO (Bulgaria) pe 11 aprilie in MOJO CLUB

4 aprilie 2013
DARK FUSION (Romania) deschide concertul IL PASARO (Bulgaria) pe 11 aprilie in MOJO CLUB
Joi, 11 aprilie 2013, clubul MOJO din capitala va fi sub asediul metalului: IL PASARO (Bulgaria) și DARK FUSION (Romania), doua trupe ce conving prin imbinarea dintre sonoritatile old school și curajoasele accente moderne, vor urca pe scena pentru un concert demn de toata atentia.



IL PASARO, nume cunoscut al scenei metal din Bulgaria va concerta in premierala București, pe 11 aprilie in Club Mojo. IL PASARO va aduce pe scena din Mojo un sound solid, pigmentat de influnete thrash, hardcore, sludge și progressive.

Trupa a luat fiinta in 2009 și a intrat rapid in circuitul evenimentelor metal din Bulgaria, gratie unei prestatii live pline de vigoare. IL PASARO a cantat la festivaluri importante din tara vecina (Berkstock 2012, The Next Generation Rock 2011, Biker Weeks etc.), iar discografia bandului include 3 materiale, disponibile pe SoundCloud și Reverbnation. Dupa EP-ul Torment Days  (2012) trupa planuiește lansarea unui nou material full length, in acest an.

http://youtu.be/wGLhEbsni3M



Seara va fi intregita de DARK FUSION, care propune o portie de death/thrash old school, asezonat cu elemente foarte actuale, de inspiratie industrial, hardcore, melodic death, și pe alocuri, chiar groovy.

DARK FUSION a luat fiinta la inceputul anului 2010 și a sustinut numeroase concerte, in Romania și Ungaria. In toamna anului 2012 trupa a lansat primului album, "InFusion", ce exprima o fuziune intre death metal și industrial.

 

Concertul din 11 aprilie va insemna o incursiune in zona sonoritatilor fresh și abordarilor curajoase. Intrare: 15 lei


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top