Noutăți și comunicate

DARK BOMBASTIC EVENING in club The Silver Church

12 decembrie 2009
DARK BOMBASTIC EVENING in club The Silver Church
Sambata, 12 decembrie 2009, Kogaionon si DonisArt prezinta Dark Bombastic Evening in The Silver Church Club.

Interesul pentru DARK BOMBASTIC EVENING pare sa fie unul neasteptat de mare si pentru audienta din afara Romaniei. Astfel, pana astazi, exista aproximativ 100 de rezervari pentru fani care vor veni din peste 25 de tari : SERBIA, UNGARIA, BULGARIA, UCRAINA, RUSIA, BELARUS, CROATIA, ITALIA, SLOVACIA, ELVETIA, AUSTRIA, GERMANIA, FRANTA, SPANIA, PORTUGALIA, BELGIA, OLANDA, ESTONIA, SUEDIA, POLONIA, IRLANDA, ANGLIA, FINLANDA, DANEMARCA, chiar si din ISRAEL sau AMERICA! Vor veni trupeti (VINTERRIKET, BLACK TAPE FROM A BLUE GIRL, SUBLUNA, SOPHIA ), vor veni posesori de label-uri de specialitate (Projekt, The Eastern Front, Sturmklang, Corvus Corax ), vor veni persoane ce participa la evenimente de acest gen din intreaga Europa, vor veni prieteni ai trupelor participante, vor veni doritori de a petrece o noapte intreaga intr-o atmosfera placuta va fi o seara cu miresme globale, cu capitala la Bucuresti, mai precis in clubul The Silver Church!

Avem cateva elemente noi despre trupele pe care le-ati mai vazut anul trecut in Romania, daca este sa ne referim la componenta. Astfel, SPIRITUAL FRONT va aparea pe scena in formula de 5 ROME va aparea cu noul membru oficial, Nikos, un supertalentat violonist CASCADEUR va aparea impreuna cu un trompetist si nu in ultimul rand, ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO ne va prezenta un show adaptat la aceasta importanta seara, avand o componenta mai mult decat completa plus inca cateva elemente surpriza, inclusiv improvizatii de moment. Dar toate la timpul lor!

TRIORE va sustine cel de-al doilea concert din istoria trupei, la doar 3 saptamani de la prima aparitie scenica, Kim Larsen ne va prezenta un set acustic de piese din intregul concept : OF THE WAND AND THE MOON, iar TRIARII va bombarda intreaga sala cu percutii si cadente militaristice, incadrate de un vizual expresiv si plin de dinamism!

Toti trupetii sunt incantati de evenimentul ce urmeaza a se desfasura, unii dintre acestia mentionand deja in presa de specialitate ca nu vad prea curand oportunitatea de a mai urca impreuna pe o alta scena in aceasta formula completa asadar, se poate vorbi de un eveniment istoric si, de ce nu, chiar unicat!

Capacitatea salii The Silver Church permite usor accesul a 700 de persoane, lucru important pentru a oferi un minimum de confort tuturor participantilor din seara de 12 decembrie 2009. Trupele vor veni cu propriile lor standuri de accesorii muzicale, de la tricouri, hanorace si CD-uri pana la LP-uri, insigne si postere!

Va reamintim ca bilete pentru Seara Speciala din decembrie, Dark Bombastic Evening, se pot gasi prin distribuitorii nostri oficiali. Toti cei care au facut rezervari pe adresa kogaiononmagazine@gmail.com vor gasi la intrarea in locatie o lista speciala, unde, pe baza actului de identitate, vor putea achita contravaloarea biletului.

Trupe participante: CASCADEUR (DE), TriORE (DE/SE), OF THE WAND & THE MOON (DK), TRIARII (DE), ROME (LU), ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO (SE) si SPIRITUAL FRONT (IT).

Eveniment: Dark Bombastic Evening
Locatie: The Silver Church Club, Plevnei Nr.61, Bucuresti, www.tscarena.ro
Organizatori: Kogaionon si DonisArt, www.kogaionon.com, www.donisart.ro
Orele: 19.00
Bilete: Diverta, www.ticketpoint.ro, Titus (Bestial)
Pret bilet: 85 lei (cca 20 euro)
Alte detalii/Contact: kogaiononmagazine@gmail.com.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top