Noutăți și comunicate

Cumpara in avans bilete la concertul Amon Amarth, As I Lay Dying si Septicflesh

4 octombrie 2011
Cumpara in avans bilete la concertul Amon Amarth, As I Lay Dying si Septicflesh
Sâmbătă, 19 noiembrie 2011, trupele Amon Amarth, As I Lay Dying și Septicflesh vor ajunge pentru prima oară în România într-un concert în cadrul turneului european "Surtur Rising Tour". Concertul va avea loc la Arenele Romane din București și este prezentat de Promusic Events și revista Maximum Rock (producător Nelu Brîndușan).

Reamintim că până la data de 15 octombrie 2011 fanii formațiilor mai pot să-și achiziționeze bilete la pretul de 87 lei, după această dată acestea vor avea valoarea de 95 lei, urmând ca în ziua concertului valoarea acestora să fie de 110 lei.
Capacitatea maxima a cortului în care se va desfășura acest eveniment este de 2000 de persoane!

Amanunte: http://www.promusicprod.ro/amonamarth

Promusic Events și revista Maximum Rock au pregătit cele mai tari surprize pentru fanii muzicii ROCK, astfel că cei care își achiziționează BILETE IN AVANS la concertele: Romanian Rock Meeting, U.D.O., Amon Amarth - As I Lay Dying - Septicflesh, Iced Earth vor fi răsplătiți. Și fiindcă am vorbit despre surprize, acestea vor fi dezvăluite doar înainte cu câteva zile de fiecare eveniment!

Aceste surprize vor fi modul nostru de a răsplăti pe cei care își răsplătesc, la rândul lor, formațiile preferate achiziționându-și bilete în avans.

Arată că ești un rocker adevărat și noi te vom răsplăti!

Până la prima surpriză nu mai este mult, aceasta va fi dezvăluită înainte cu cateva zile de concertul formației Pain of Salvation din cadrul Romanian Rock Meeting.

Biletele se pot achiziționa din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești, Humanitas și online pe http://www.eventim.ro) la următoarele prețuri:
- 78 lei pentru primele 150 bucăți (primele 50 bilete pot participa la o extragere pentru meet and greet)
- 87 lei pentru următoarele bilete, până la data de 15 octombrie 2011
- 95 lei pentru următoarele bilete, până la data de 18 noiembrie 2011
- 110 lei pentru biletele achiziționate în ziua concertului, 19 noiembrie 2011. Acestea se achiziționeaza DOAR la intrarea în locația evenimentului.

Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.promusicprod.ro
http://www.maximumrock.ro


Evenimente recomandate

Top