Noutăți și comunicate

Cuantune a lansat “Turui” - single si videoclip nou

9 mai 2014
Cuantune a lansat “Turui” - single si videoclip nou
Intr-o relatie, indiferent cat de bine merge totul, ai nevoie de spatiu. Dar atunci cand limitele fizice incep sa te stanjeneasca, singurul loc in care poti evada este propria imaginatie. In acel moment devii cel mai inspirat scenarist, in stare sa faca pe oricine de la Hollywood sa inroseasca. Cuantune v-a pregatit un nou clip, o noua viziune, un nou joc in doi, acompaniat de armonia si beat-ul unei piese de vibe-uri bune. Da un play si descopera cel mai nou mod de a te simti bine instant.

Turui
http://youtu.be/eXyoxE_SStg

Videoclipul este realizat de SeeTrue Arts in regia lui Mario F., Dop: Cucubau, Scenariu: Mario F. si Elizabeth. Filmarile au avut loc in Bucuresti la R'Urban by PoemBoem, un apartament de lux inchiriat in regim hotelier, vestimentatia Elisabetei fiind oferita de Handmademylove. Make-up - M.A.C. Cosmetics. Hair-cut (Mario) - Special for men.



Proiectul Cuantune a luat nastere prin mintile creative a doua personalitati total diferite. Aceste diferente au fost de fapt elementele necesare apropierii celor doi, care si-au pus mai apoi amprenta distinctiva in compozitiile lor muzicale. Cruxfader si Elizabeth sunt cei doi compozitori din spatele Cuantune, avand alaturi in show-urile live muzicieni precum Andreas Aron (bas electric/ contrabas), Alexandru Olteanu (pian) sau Cristi Dumitrascu (chitara electrica).

Videoclipul piesei "Turui", cele mai noi informatii cu privire la activitatea trupei, concerte, dar si alte aparitii ale membrilor Cuantune, sunt disponibile la urmatoarele adrese oficiale:

http://www.cuantune.ro
http://www.facebook.com/cuantune
http://www.youtube.com/cuantune
http://www.reverbnation.com/cuantune


Evenimente recomandate

Top