Noutăți și comunicate

Costul biletelor la concertul Cargo de la Arenele Romane

1 martie 2016
Costul biletelor la concertul Cargo de la Arenele Romane
Vineri, 18 martie 2016, in cadrul concertului de la Arenele Romane trupa Cargo lanseaza DVD-ul intitulat "Live la Arenele Romane", DVD pe care vom regasit concertul 'Noaptea Vrajitoarelor' de pe 30 octombrie 2014.



Biletele pot fi achizitionate in format electronic pe http://www.iabilet.ro dar si din reteaua fizica iabilet.ro/retea - (Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Perfect Tour, Magazinele Uman si IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, Hard Rock Cafe) si din reteaua Eventim.

Lansarea va fi in acelasi loc unde a fost filmat, pe 30 octombrie 2014, showul "Noaptea Vrajitoarelor". DVD-ul contine o selectie de 8 piese reprezentative din concert. Materialul va include ca bonus videoclipurile de la "A 5a dimensiune" si "Nu ma lasa sa-mi fie dor", piese care nu se regasesc pe niciun album.

"Dupa concertul aniversar "Cargo 30 de Ani" din cadrul Metalhead Meeting 2015, care a fost votat "Best Metal Show 2015", este momentul sa scriem o noua fila de istorie a rockului romanesc!" ne transmit membrii trupei.

Cargo este: Adi Barar – chitara, Adrian Baciu Igrisan – voce si chitara, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja – clape si Florin Barbu – bass. Mai multe informatii despre artisti puteti gasi pe pagina oficiala de Facebook a formatiei: http://www.facebook.com/cargorock

Biletele sunt deja in vanzare in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Perfect Tour, Magazinele Uman si IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, Hard Rock Cafe la urmatorele preturi:

- 40 de lei Acces General pana pe 1 martie 2016
- 45 de lei Acces General pana pe 18 martie 2016
- 50 de lei Acces General ziua concertului la intrare
- 70 de lei VIP (in fata scenei) - doar 200 de bilete

Toate biletele sunt in picioare (fara loc), cortul Arenelor Romane are o capacitate de 1600 de persoane, este incalzit si are toate avizele necesare pentru a functiona in cele mai optime conditii !

Un eveniment marca METALHEAD, powered by ROCK FM, BestMusic Live Concerts si sustinut de TIMISOREANA.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top