Noutăți și comunicate

Costul biletelor la concertul Cargo de la Arenele Romane

1 Martie 2016
Costul biletelor la concertul Cargo de la Arenele Romane

Vineri, 18 martie 2016, in cadrul concertului de la Arenele Romane trupa Cargo lanseaza DVD-ul intitulat "Live la Arenele Romane", DVD pe care vom regasit concertul 'Noaptea Vrajitoarelor' de pe 30 octombrie 2014.Biletele pot fi achizitionate in format electronic pe http://www.iabilet.ro dar si din reteaua fizica iabilet.ro/retea - (Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Perfect Tour, Magazinele Uman si IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, Hard Rock Cafe) si din reteaua Eventim.

Lansarea va fi in acelasi loc unde a fost filmat, pe 30 octombrie 2014, showul "Noaptea Vrajitoarelor". DVD-ul contine o selectie de 8 piese reprezentative din concert. Materialul va include ca bonus videoclipurile de la "A 5a dimensiune" si "Nu ma lasa sa-mi fie dor", piese care nu se regasesc pe niciun album.

"Dupa concertul aniversar "Cargo 30 de Ani" din cadrul Metalhead Meeting 2015, care a fost votat "Best Metal Show 2015", este momentul sa scriem o noua fila de istorie a rockului romanesc!" ne transmit membrii trupei.

Cargo este: Adi Barar – chitara, Adrian Baciu Igrisan – voce si chitara, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja – clape si Florin Barbu – bass. Mai multe informatii despre artisti puteti gasi pe pagina oficiala de Facebook a formatiei: http://www.facebook.com/cargorock

Biletele sunt deja in vanzare in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Perfect Tour, Magazinele Uman si IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, Hard Rock Cafe la urmatorele preturi:

- 40 de lei Acces General pana pe 1 martie 2016
- 45 de lei Acces General pana pe 18 martie 2016
- 50 de lei Acces General ziua concertului la intrare
- 70 de lei VIP (in fata scenei) - doar 200 de bilete

Toate biletele sunt in picioare (fara loc), cortul Arenelor Romane are o capacitate de 1600 de persoane, este incalzit si are toate avizele necesare pentru a functiona in cele mai optime conditii !

Un eveniment marca METALHEAD, powered by ROCK FM, BestMusic Live Concerts si sustinut de TIMISOREANA.
Costul biletelor la concertul Cargo de la Arenele Romane Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.