Noutăți și comunicate

Coperta noului album Leprous - Coal

19 Aprilie 2013
Coperta noului album Leprous - Coal

Luni, 20 mai 2013, norvegieni de la Leprous vor lansa in Europa noul lor album "Coal", urmand ca pe 28 mai sa il lanseze si in America de Nord prin InsideOutMusic.

Trupa a dezvaluit pentru prima data coperta noului album, grafica fiind semnata de nimeni altul decat artistul american Jeff Jordan, care a facut si artworkul albumului precendent "Bilateral", dar a lucrat si cu trupe precum The Mars Volta. Leprous au declarat despre noua coperta:

"Artworkul acestui album a fost greu de conceput. Ne doream ceva intunecat, melancolic, dar cu un caracter distinct. Am incercat mai multe solutii care nu se potriveau cu muzica albumului, pana sa ne decidem sa-l contactam pe Jeff Jordan din nou. Jeff ne-a oferit imediat idei minunate pe care ne-am decis sa le urmam. Artworkul pentru Coal este in opinia mea cel mai iconic de pana acum.

In acelasi timp, Leprous tocmai au terminat de filmat un nou videoclip pentru piesa The Cloak de pe noul album si, fiind potrivit pentru tema albumului, clipul a fost filmat intr-o mina. Acesta va fi lansat in luna Mai. Trupa a declarat despre videoclip:

"Un nou videoclip Leprous e aproape gata! Am petrecut o zi foarte lunga in minele Konnerud Hill din Norvegia, captand niste imagini foarte interesante. Videoclipul, la fel ca cel pentru Restless de pe Bilateral, a fost facut de Twitchy Films(http://www.twitchyfilms.com), dar va promitem ca niciun peste sau prajitura nu au fost ranite de data asta. O atmosfera intunecata si umeda, departe in adancuri"¦

Recent, Leprous a lansat primul single de pe Coal prin site-ul britanic Metal Hammer. Puteti asculta piesa la urmatorul link: http://www.metalhammer.co.uk/news/leprous-premiere-new-track-chronic

Leprous vor canta la mai multe festivaluri europene mari (Wacken, Hellfest, Tuska, etc.) in turneul de promovare al noului album, dar se vor opri si in Romania pentru un concert in club The Silver Church pe data de 21 octombrie 2013, Bucuresti, organizat de Cavalleria Events.

Facebook event: http://www.facebook.com/events/380227862076070


LEPROUS Line-Up:
- Tor Oddmund Suhrke - chitara
- ÃËœystein Landsverk - chitara
- Einar Solberg - synth/voce
- Tobias ÃËœrnes Andersen - tobe

LEPROUS online:
http://www.leprous.net  
http://www.facebook.com/leprousband
http://www.myspace.com/leprousband
http://www.youtube.com/leprouschannel

Sursa : Cavalleria Events
http://www.cavalleria.ro

Coperta noului album Leprous - Coal Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.