Noutăți și comunicate

Contradiction revine in Romania!

28 Februarie 2013
Contradiction revine in Romania!

Contradiction este o trupa de thrash metal infiintata in anul 1989 de catre chitaristii Oliver "Suitcase" Lux si Oliver Kamper din Wuppertal. Stilul lor este old school thrash metal, avand ca influenta trupele Kreator, Testament, Slayer si Sepultura.

Trupa a lansat primul demo in 1992 cu titlul "Old Demon" si in 1993 primul album, "Rules of peace" sustinut pe scene alaturi de nume mari precum: ICED EARTH, MASSACRA, TANKARD, HOLY MOSES.

Cu multe schimbari in componenta, dupa lansarea celui de-al doilea disc "All we hate!", trupa concerteaza mai rar pana in anul 2002 cand se decide o revenire in forta. Promoveaza noul material "The Voice of Hatred" pe spotul liber al turneului european Overkill, apoi au reprezentatii la Wacken Open Air, Dong, Suffering Life, Thrash Till Death.

In 2009 lanseaza "The Essence of Anger" (CD, Limited Access Records) mixat de solistul si chitaristul Oliver Lux si masterizat de Tim Buktu de la Massacra. Promovarea a fost facuta pe scene din Malta, Italia, Spania, Portugalia, Rusia, Romania, Elvetia, Belgia si Germania.

Detalii trupa:
http://www.metal-archives.com/bands/Contradiction/2327
https://www.facebook.com/contradictionmetal?fref=ts

Trupa lucreaza la un nou album ce va fi lansat si in Romania in cadrul a doua concerte ce vor fi sustinute in Bucuresti si Brasov avandu-i ca invitati in cadrul evenimentelor in Bucuresti pe cei de la Monarchy si Negative CORE Project.

Negative CORE Project a evoluat de-a lungul anilor de la old school thrash/death la un sound mai nou, un death metal cu diferite influente. Schimbarea se concretizeaza in 2010 cand trupa schimba tonalitatea si totul devine mult mai agresiv. Pe data de 10 noiembrie 2012 au lansat primul lor album, intitulat "SPREAD THE DISEASE."

Detalii trupa:
https://www.facebook.com/NegativeCoreProjectRO?ref=ts&fref=ts
https://www.myspace.com/negativecoreband

Monarchy - trupa infiintata in anul 2009 abordeaza ca stil progressive power metal avand ca influente heavy metal, thrash, hardcore si power metal . "Feading the Beast" este titlul primului album, lansat si promovat in tara anul acesta.

Detalii trupa:
https://www.facebook.com/monarchyband?fref=ts

Contradiction revine in Romania! Concert, festival, eveniment


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.