Noutăți și comunicate

Concertul Operation: Mindcrime de la Bucuresti a fost anulat

29 octombrie 2015
Concertul Operation: Mindcrime de la Bucuresti a fost anulat
Din pacate, in urma unor neintelegeri cu agentia de booking si managementul formatiei OPERATION: MINDCRIME, organizatorii au decis sa anuleze evenimentul, programat pentru data de 18 noiembrie 2015, in Club Colectiv din Bucuresti.

Conform comunicatului oficial: "Promusic Events si Maximum Rock au dovedit in repetate randuri seriozitate si profesionalism, asigurand concerte la cele mai inalte standarde. Din acest motiv, nu dorim sa facem compromisuri in aceasta privinta si nu vom accepta sa livram publicului ceva sub nivelul deja impus."

In repetate randuri, organizatorii au facut eforturi pentru a intra in posesia unor informatii cruciale desfasurarii optime a show-ului. In ciuda acestor incercari sustinute, agentia de booking nu a venit in intampinarea nevoilor promoterului si, implicit, a publicului din Romania.

Astfel, cu mai putin de doua saptamani inainte de concert, organizatorul nu a aflat de la agentia de booking numele formatiilor care vor deschide show-ul (promise in contract, dar nelivrate), necesitatile din riderul tehnic (echipa tehnica si tour-managerul nu par a fi de gasit!), informatii despre desfasurarea optima a spectacolului si altele. De asemenea, exista conditii contractuale care nu au fost indeplinite.

Comunicarea deficitara si absolut incerta cu agentia de booking face ca lucrurile sa fie foarte dificile pentru organizator si pune in pericol buna desfasurare a evenimentului, motiv pentru care s-a optat pentru anularea acestui show.

"Cerem scuze publicului, dar exista foarte multe semne de intrebare legate de acest show si, din aceasta cauza, nu putem risca in niciun fel ca fanii sa aiba parte de o experienta neplacuta sau incompleta."

Toti cei care si-au procurat pana acum bilete vor primi inapoi suma INTEGRALA de pe acestea. Trebuie doar sa va deplasati pana la punctul de unde s-a facut achizitia cu biletul intact si valid, pana pe data 19 noiembrie 2015. Cei care si-au procurat bilete online, vor primi banii inapoi direct in conturi.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top