Noutăți și comunicate

Concertul Mgla, Procession si Dread Sovereign de la Bucuresti are loc in Music Club

4 februarie 2016
Concertul Mgla, Procession si Dread Sovereign de la Bucuresti are loc in Music Club
Joi, 4 februarie 2016, trupele Mgła, Procession si Dread Sovereign vor ajunge la Bucuresti, intr-un eveniment care va reprezenta si primul concert al trupelor in Romania.

Organizatorii evenimentului, Live Nation Promotions, au decis modificarea locatiei concertului, dupa ce TY Event Hall si-a inchis portile ca urmare a verificarilor facute de autoritati. Astfel, noua loatia a evenimentului va fi Music Club, clubul fiind situat pe Strada Baratiei, nr 31 (in spatele magazinului Cocor).



Noua locatia are o capacitate aprobata de catre autoritati de 200 persoane, astfel ca in acest moment mai sunt disponibile un numar de aproximativ 100 bilete pentru concert, acestea putand fi achizitionate din reteaua Iabilet.ro (Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, IQBOX, Magazinele Uman si VGeneration, reteaua de magazine Say – partener Orange, terminalele self service ZebraPay din toata tara) si online de pe Iabilet.ro, la pretul de 40 RON pana pe data de 3 Februarie, urmand ca in seara concertului biletele pretul unui bilet sa fie de 45 RON (in cazul in care vor mai exista bilete disponibile).

Alaturi de cele 3 trupe, pe scena clubului bucurestean vor mai urca si polonezii de la Entropia care isi vor prezenta integral noul material de studio, concertul urmand sa marcheze si lansarea oficiala a albumului “Ufonaut” si trupa polono-germana Maze, care revine in Romania dupa concertele sustinute in 2015 la Bucuresti si Cluj Napoca alaturi de Altar of Plagues.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top