Noutăți și comunicate

Concertul Mgla, Procession, Dread Sovereign, Entropia si Maze de la Bucuresti se muta la TY Event Hall

16 noiembrie 2015
Concertul Mgla, Procession, Dread Sovereign, Entropia si Maze de la Bucuresti se muta la TY Event Hall
Joi, 04 februarie 2016 sunteți așteptați la un concert al trupelor MgÅ‚a, Procession, Dread Sovereign, Entropia și Maze în TY Event Hall din Bucuresti.



Programat inițial în Colectiv, concertul MgÅ‚a, Procession, Dread Sovereign, Entropia si Maze de la Bucuresti se mută, intr-o noua locatie, mai exact TY Event Hall.

Deschis in inima capitalei, TY Event Hall (https://www.facebook.com/tyeventhall)este cea mai noua locatie de evenimente din Bucuresti. Locatia se afla in incinta magazinului Unirea la etajul 1.

MGŁA, PROCESSION si DREAD SOVEREIGN ajung in premiera in Romania, joi 4 Februarie 2016 la Bucuresti in TY Event Hall, respectiv vineri 5 Februarie 2016 la Cluj Napoca in Flying Circus Pub.

In cadrul acestui eveniment polonezii isi vor promova cel mai nou material de studio - "Exercises in futility", album ce urmeaza sa fie lansat in scurt timp, in timp ce suedezii de la Procession vor incheia turneul de promovare a ultimului album de studio ("To Reap Heaven's Apart") in cadrul acestor doua eveniment, iar Dread Sovereign, trupa lui Alan Averill (Primordial) isi vor prezenta primul lor album de studio "All Hell's Martyrs".

Alaturi de acestia pe scenele celor doua cluburi vor mai urca polonezii de la Entropia, care vor prezenta publicului din Romania, noul lor album, "Ufonaut" si Maze, nume cunoscut deja dupa concertele sustinute in luna Martie 2014 alaturi de la Altar of Plagues.

Bucuresti, 04.02.2016 @ TY Event Hall - https://www.facebook.com/events/1708304716056568/

Cluj Napoca, 05.02.2016 @ Flying Circus Pub - https://www.facebook.com/events/1670601789868632/




Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top