Noutăți și comunicate

Concertul Mark Knopfler de la Sala Palatului este sold-out

17 ianuarie 2013
Concertul Mark Knopfler de la Sala Palatului este sold-out
Concertul pe care Mark Knopfler il va sustine la Bucuresti pe data de 25 aprilie 2013, la Sala Palatului, se va desfasura cu casa inchisa, biletele fiind epuizate in totalitate. Prezentat de Aqua Carpatica si Domeniile Samburesti, acesta este primul show pe care Mark Knopfler, fondatorul si solistul trupei Dire Straits, il sustine in fata publicului roman, evenimentul fiind organizat de Emagic.

Fanii Mark Knopfler s-au grabit inca de anul trecut sa isi achizitioneze bilete pentru concertul artistului din aceasta primavara, in prezent toate categoriile fiind epuizate."AQUA Carpatica si Domeniile Samburesti sunt brandurile romanesti care il prezinta pe Mark Knofler la Sala Palatului si apreciaza ca muzica buna este in continuare o prioritate pentru publicul roman. Decizia de a fi parteneri in acest concert a venit in mod natural, dat fiind faptul ca fanii lui Mark Knofler dau dovada de gusturi rafinate in muzica, asa cum recunosc si calitatea produselor pe care le reprezinta AQUA Carpatica sau vinurile de la Domeniile Samburesti. Faptul ca acest public corespunde, de cele mai multe ori, consumatorilor celor doua marci, a facut din acest concert o ocazie de a intari legatura cu ei si de a se bucura impreuna de magia muzicii lui Mark Knopfler" a declarat Valentina Vesler, PR Manager Valvis Holding.

Compozitor, chitarist si interpret, Mark Knopfler este fara indoiala unul dintre cei mai apreciati reprezentanti ai muzicii rock, acesta detinand trei titluri onorifice de doctorand in muzica de la prestigioase universitati din Marea Britanie. Dupa aproape doua decenii petrecute alaturi de trupa Dire Straits, Mark Knopfler si-a continuat cariera solo de-a lungul careia a lansat nu mai putin de sapte albume, avand nenumarate colaborari cu artisti celebri precum Eric Clapton, Bob Dylan sau Bryan Ferry. In primavara acestui an, artistul se va afla pentru prima data in Romania, concertul sau programat pe 25 aprilie, la Sala Palatului, urmand a avea loc cu casa inchisa.

Photo by Fabio Lovino.


Evenimente recomandate

Top