Noutăți și comunicate

Concertul Lake of Tears: detalii acces

21 iunie 2011
Concertul Lake of Tears: detalii acces
Peste câteva zile vor urca pe scena Arenelor Romane metaliștii de la Lake Of Tears! Concertul este organizat de Project Events, este programat pentru sâmbătă 25 iunie și promovează noul album al nordicilor: Illwill! În deschidere vor cânta trupele românești Tiarra și Abigail.

Accesul către Arenele Romane poate fi făcut prin parcul Carol, (intrarea principală din rondul Carol) sau din strada Cuțitul de Argint, nr 26. Mijloace de transport în comun:
Metrou Eroii Revoluției, Tineretului - M2
RATB: Tramvai 7 - Dr. Istrati

Evenimentul își va deschide porțile pentru public incepând cu ora 18.00. Prima trupă ce va concerta va fi Tiarra, în jurul orei 19.00, fiind urmată de Abigail, în jurul orei 20.00! Cei de la Lake Of Tears vor urca pe scenă la ora 21.00!

La Arenele Romane, accesul nu va fi permis cu sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susținute de tije metalice sau de lemn, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-și aducă pelerine de ploaie.
Toate informațiile de acces sau eventualele modificări vor fi afișate pe http://www.projectevents.ro.

Lake of Tears, înființată în 1994, este o trupă suedeză de gothic metal și doom metal, cu influențe de psychedelic rock și progressive metal. Lineupul trupei îi include pe: Daniel Brennare (voce, chitară, 1994-prezent), Mikael Larsson (bass, 1994-prezent), Johan Oudhuis (tobe, 1994-prezent), Fredrik Jordanius (chitară, 2009-prezent).

Fanii care nu vor să rateze acest concert mai au timp sa își cumpere bilete din rețeaua BILETOO.RO, din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald's), de la casieria Sălii Palatului, Librăriile Adevărul și Eminescu, Magazinele Diverta, Victoria, Muzica, Flanco, Palatul Național al Copiilor, stația de metrou Unirii 1 sau online de pe http://www.biletoo.ro, http://www.blt.ro, http://www.myticket.ro, http://www.bilete.ro, http://www.biletedelatati.ro.


Prețurile biletelor sunt diferite, în funcție de perioadele în care sunt cumpărate:
- până pe 24 iunie: 100 lei, acces general
- 25 iunie (ziua concertului): 120 lei, acces general

Promoții în desfășurare: în perioada 21 - 24 iunie 2011, cei ce își doresc să ajungă la concertul Lake Of Tears pot cumpăra bilete la eveniment, exclusiv din rețeaua de magazine Flanco, mai ieftine cu 25%! Cu această reducere aplicată, prețul biletelor este de 75 de lei! Această promoție este valabilă doar în rețeaua de magazine Flanco în perioada 21-24 iunie și se derulează cu sprijinul BILETOO.RO.

Concertul Lake Of Tears este un eveniment organizat de Project Events și susținut de Rock FM, Adevărul, Adevărul de Seara, Click, OK, Tango, Zile și Nopti, Åžapte Seri, Bucharest NightLife, Port.ro, Metalhead.ro, RockOn.ro, RockStage.ro, DailyCotcodac.ro, AgentiaDePresaMondena.ro, iConcert.ro, eMulte.ro, BucharestHerald.com, BestMusic.ro, Ziare.com, Eva.ro, Urban.ro, eComunicate.ro, InternetCorp, Metropotam.ro, Zoom, Unirea Shopping Center, WideScreen Media, Carpat Guard și Spard Team.

 






Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top