Noutăți și comunicate

Concertul Haggard de la Bucuresti este Sold Out!

7 mai 2011
Concertul Haggard de la Bucuresti este Sold Out!
Concertul formației HAGGARD de la București ce urmează să se desfășoare în The Silver Church Club în data de 8 mai 2011 este sold out. Toate biletele puse în vânzare au fost vândute. Rugăm ca cei care nu au reușit să achiziționeze bilete la acest concert să nu facă deplasarea spre locația evenimentului deoarece biletele nu vor fi suplimentate.

1-ConcertulHaggarddelaBucure_61484.jpeg
Reamintim că ultimul concert Haggard la București s-a desfășurat în aceeași locație, The Silver Church, în data de 18 aprilie 2010, cu casa închisă, fiind al doilea concert sold out al germanilor după cel din 18 noiembrie 2008, de la Cluj-Napoca. 

În deschiderea concertului Haggard, pe scenă va urca trupa germană Crow7. În cadrul celor 50 de minute alocate formației, Crow7 va prezenta piese de pe cele două materiale discografice: Light In My Dungeon (2010) și The Picture (2006).

Evenimentul este organizat de către Promusic Prod. & Events și revista Maximum Rock.

Programul concertului:
19:00 - Doors open
19:30 - 20:30 - Crow7
20:30 - 21:00 - changeover 
21:00 HAGGARD

După concert: Meet & Greet cu persoanele care au câștigat accesul la această acțiune. Lista persoanelor câștigătoare se poate consulta AICI.

Important:
Este interzis accesul cu aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detașabil).
Este interzis accesul cu aparate video de filmat.
Este interzis accesul cu aparate de înregistrat audio.
Este interzis accesul cu sticle, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve sau alte alimente, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top