Noutăți și comunicate

Concertul Gorefest din 25 aprilie 2009 a fost anulat

15 aprilie 2009
Tocmai am primit comunicatul de la Bang Your Brain cu privire la evenimentul ce urma sa aiba loc pe 25 aprilie 2009.

"Datorita interesului scazut aratat de public fata de acest eveniment suntem nevoiti, sau mai degraba obligati, sa il anulam. Nu vrem sa dam sperante ca evenimentul va fi reprogramat. Discutii sunt in acest sens dar sansele sunt undeva spre zero.

Nu vreau sa gasesc scuze de doi bani ca si-a luxat tobaru o unghie sau basistul nu isi gaseste camasa de concert. Rockerilor romani li s-au oferit concerte unu dupa altul, concerte cu trupe mari si, normal, s-au plictisit. S-au plictisit chiar sa isi mai cumpere bilete pre-sale (adica bilete care se vand inainte de a avea loc concertul), chiar daca toti urmau sa isi cumpere biletul "maine". Ei bine, din pacate, acel "maine" a fost prea
tarziu si ne vedem nevoiti sa luam aceasta decizie care nu ne bucura nici pe noi si nici pe cei care ar fi dorit sa vina la eveniment, fie ca au fost cumparatorii de bilet de "azi" sau cei de "maine".

Probabil o sa se arunce cu noroi in noi ca suntem unii din acei organizatori care dam dovada de neseriozitate. Ei bine, noi, ca si organizatori, ne simtim curati, vina fiind lipsa de interes manifestata de public.

Multumim celor care s-au aratat dornici sa fie prezenti la acest eveniment.

Banii pe bilete se vor returna cumparatorilor incepand de saptamana viitoare. Cei care si-au cumparat bilet vor trebui sa mearga la magazinul de unde au achizitionat biletele, cu biletul normal, pentru restituirea banilor."


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top