Noutăți și comunicate

Concertul Alternosfera la Bucuresti este aproape sold-out!

5 Martie 2013
Concertul Alternosfera la Bucuresti este aproape sold-out!

Numai cateva zile ne mai despart de concertul pe care ALTERNOSFERA, trupa de rock din Republica Moldova, il va sustine in Clubul The Silver Church din Bucuresti, cu ocazia lansarii albumului EPIZODIA "" al patrulea album al formatiei.

[pagina de facebook a evenimentului- http://www.facebook.com/events/530844186955194/ ]

Pentru evenimentul programat a se desfasura joia viitoare, de Ziua Internationala PI (Ï€), respectiv 14.03.2013, dupa orele 21:00, au mai ramas in vanzare doar cateva sute de bilete ce se pot achizitiona online, de pe site-ul http://www.MyTicket.ro, sau din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la pretul de 25 lei.

Ultimul concert sustinut de Alternosfera la Bucuresti a avut loc in decembrie anul trecut la Turbohalle, in fata a 2.000 de fani. Evenimentul a facut parte din turneul de promovare al albumului "VIRGULA", album indelung apreciat si premiat de catre site-urile si revistele de profil din Romania.

Nu este deloc intamplator faptul ca ALTERNOSFERA lanseaza doua albume intr-un timp atat de scurt "" atat VIRGULA, cat si EPIZODIA fac parte din tripticul conceptual al formatiei ALTERNOSFERA, numit chiar EPIZODIA. Virgula" reprezinta miezul tripticului, iar "EPIZODIA" reprezinta intregul din irational. Cel ce al treilea album al tripticului va fi lansat pana la sfarsitul anului.

Prima serie de concerte din EPIZODIA TOUR cuprinde, pe langa Bucuresti, orase precum Cluj, Timisoara, Brasov, Buzau, Constanta, Galati, Suceava, Iasi, Chisinau.

Detalii despre fiecare concert in parte gasiti pe pagina oficiala de facebook a trupei Alternosfera, http://www.facebook.com/Alternosfera, sectiunea evenimente.

"Singuratate" este primul single de pe albumul EPIZODIA si poate fi auzit atat la radio, cat si online, aici:

http://www.youtube.com/watch?v=glfFgdCQk7c&feature=youtu.be
Concertul Alternosfera la Bucuresti este aproape sold-out! Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.