Noutăți și comunicate

Concertul Alternosfera in Club Rockstadt s-a reprogramat pentru 10 februarie

10 Februarie 2014
Concertul Alternosfera in Club Rockstadt s-a reprogramat pentru 10 februarie

Concertul pe care trupa Alternosfera din Republica Moldova urma sa il sustina duminica, 9 februarie 2014, in Club Rockstadt din Brasov (Strada Lucian Blaga Nr.13) a fost reprogramat pentru astazi (luni, 10 februarie 2014, orele 21:00).

Recent, formatia a castigat titlul de Best Romanian Alternative Rock Band 2013. Concursul a fost organizat de catre Metalhead.ro, site-ul de rock Nr. 1 din Romania si s-a bazat pe votul publicului, motiv pentru care moldovenii de la Alternosfera au decis sa realizeze o serie de concerte pentru fanii din Romania.

"Multumim celor care au votat Alternosfera la categoria - Best Romanian Alternative Rock Band in pofida mai multor voci care reprosau ca Alternosfera nu este o trupa din Romania. Da, suntem si vom ramane a fi o formatie din Republica Moldova, care canta si va continua sa cante in limba romana. Muzica, si in particular muzica Alternosferei nu are cetatenie sau nationalitate. Lasam la latitudinea fiecaruia sa decida daca voteaza in viitor cetatenia sau limba in care se canta. " Marcel Bostan, Alternosfera

Alternosfera a lansat in martie 2013 albumul Epizodia, continuare a albumului Virgula, editat cu cateva luni inainte. Turneele de promovare ale celor doua albume s-au desfasurat in 14 orase din Romania si Republica Moldova, in fata a peste 50.000 de spectatori.

Pentru concertul de la Brasov, pretul unui bilet este de 25 de lei si se poate achizitiona in seara evenimentului. Clubul Rockstadt isi va deschide portile de la orele 17:00, iar concertul va incepe la orele 21:00.

Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi aici
https://www.facebook.com/events/454169188042540Alternosfera

http://www.alternosfera.com
http://www.facebook.com/alternosfera
http://www.soundcloud.com/alternosfera
http://www.myspace.com/alternosfera
http://instagram.com/alternosfera
http://www.twitter.com/Alternosfera
Concertul Alternosfera in Club Rockstadt s-a reprogramat pentru 10 februarie Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.