Noutăți și comunicate

Concertele Travka si Lucia din seria Backyard Acoustic Season se muta pe terasa de la Clubul Taranului

15 septembrie 2016
Concertele Travka si Lucia din seria Backyard Acoustic Season se muta pe terasa de la Clubul Taranului
Joi, 15 septembrie 2016, din cauza unei situatii neprevazute si cu totul exceptionale, ce nu tine de artisti, organizatori sau de gazdele de la Casa Universitarilor, locul de desfasurare al evenimentului va fi schimbat, la solicitarea autoritatilor. Astfel, episodul 8 din Backyard Acoustic Season cu Travka unplugged si Lucia feat. Muse Quartet va avea loc pe terasa acoperita de la Clubul Taranului (str. Monetariei, nr. 3), respectand programul anuntat initial (cu incepere de la ora 19:00).



Din acest motiv vanzarea de bilete a fost oprita si nu se vor mai gasi bilete la intrare, capacitatea maxima a noului loc fiind deja atinsa.

Regretam situatia si ne pare rau ca ultimul concert din acest sezon nu ne va gasi tot in gradina in care ne-am intalnit saptamani la rand vara aceasta. Va multumim ca ne sunteti alaturi si va asteptam joi seara pe terasa de la Clubul Taranului pentru a incheia sezonul cu un concert deosebit! In acelasi timp, posesorii de bilet care doresc sa-si recupereze contravaloarea acestora sunt rugati sa le scrie celor de la IaBilet pe adresa contact@iabilet.ro.

Programul serii este dupa cum urmeaza:
19:00 – open doors
19:30 – concert Lucia feat. Muse Quartet
20:30 – concert Travka unplugged

Travka – In aer (official video)
https://youtu.be/919zSYChuc4

Lucia – Strong (official video)
https://youtu.be/w-SAlfPquyw

E un eveniment important pentru trupă, fiind primul concert unplugged veritabil după foarte multă vreme. Acum trupa a simțit că este în sfârșit momentul oportun pentru o reconstrucție a pieselor, cu un sound matur, complex și dezvoltat pe niște coordonate noi pentru Travka. Băieții au pregătit pentru concert atât din piesele noi cât și din cele mai vechi, unele dintre ele nemaiauzite live de ani de zile. Iar pe lângă arsenalul de instrumente folosite destul de rar până acum în concerte – acordeon, pian – invitații speciali (Raluca Stratulat – vioară/violă, Corina Ciuplea – violoncel, Radu Vâlcu – chitară) vor deschide și ei calea către o experiență Travka așa cum n-ați mai auzit niciodată.

Travka unplugged - teaser
http://fb.com/travka.oficial/videos/10153950234632683/

Aștept cu nerăbdare acest nou experiment in care, împreună cu Travka și prietenii ei, îmi voi acorda corzile vocale într-un tot intim și organic. Sunetele vor fi așezate pe portativ, încercând tăcerea dintre note și acel gând prezent care așteaptă sa fie redescoperit din muzica noastră” – George Gâdei, solist Travka



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top