Noutăți și comunicate

Concerte Celelalte Cuvinte in Cluj-Napoca si Sibiu

20 martie 2013
Concerte Celelalte Cuvinte in Cluj-Napoca si Sibiu
Miercuri, 20 martie 2013, trupa Celelalte Cuvinte va concerta în "Jaxx - Garajul cu Rock" din Cluj-Napoca, iar în ziua imediat următoare, joi 21 martie 2013, în "Oldies Pub" din Sibiu. Evenimentele fac parte dintr-o suită de concerte pe scenele din marile orașe ale țării.

Clujul și Sibiul nu puteau lipsi din lista orașelor în care Celelalte Cuvinte va cânta în acest sezon. În ambele orașe transilvane, trupa este întâmpinată cu entuziasm și căldură de către public și își propune, ca de fiecare dată, să răsplătească fidelitatea fanilor săi.
 
2-Concerte_Celelalte_Cuvinte_in__qSDbP1S6q.jpg
Concertele din această perioadă sunt printre puținele evenimente live rock pe care Celelalte Cuvinte le are programate în 2013, deoarece trupa urmează să prezinte publicului un spectacol nou, de rock acustic, a cărui premieră are loc pe 30 mai 2013, la Sala Palatului din București.

Biletele pentru concertul de la Cluj costă 20 de lei și pot fi achiziționate de la club. Pentru concertul de la Sibiu, biletele vor costa 25 de lei și pot fi de asemenea cumpărate de la club.
Bilete pentru evenimentul din 30 mai de la Sala Palatului din Capitală se găsesc la vânzare în Rețeaua Eventim și online pe eventim.ro.

Celelalte Cuvinte își invită fanii și iubitorii muzicii rock la concerte având de partea sa o tehnică instrumentală desăvârșită, măiestria câștigată în cele peste trei decenii de activitate neîntreruptă și piesele de pe cele opt albume de studio. Printre melodiile care nu au cum să lipsească dintr-un concert Celelalte Cuvinte se numără Iarbă prin păr, Dacă vrei, Armaghedon, Zmeie și fabuloasa lucrare rock Oglinda.

Celelalte Cuvinte înseamnă Călin Pop (voce, chitară), Marcel Breazu (chitară bas), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi) și Ovidiu Roșu (sunet).

Sursa : Gala MGMT & PR


Evenimente recomandate

Top