Noutăți și comunicate

Concerte Butterflies in My Stomach in Sibiu, Timisoara si Targu Mures

5 martie 2012
Concerte Butterflies in My Stomach in Sibiu, Timisoara si Targu Mures
Butterflies in My Stomach (BiMS), trupa care îți dă peste cap toate simțurile, te invită să vii pe 7 martie 2012 în Atrium Classic Cafe (Sibiu), pe 8 martie 2012 în Arqa (Timișoara) și pe 9 martie 2012 în J'ai Bistrot (Târgu Mureș) și să te pregătești de dans, visare și energie. Poate și de un strop de dragoste în plus pentru că, se știe, când este vorba de muzica "fluturilor", surprizele nu se lasă așteptate!

Butterflies in My Stomach este una dintre cele mai cunoscute, respectate și dorite formații de nu-jazz, funk și acid jazz din România. BiMS, a cărei muzică însumează elemente de funk, nu-jazz, electro, triphop, chill, a fost înființată în primăvara anului 2005. În luna martie a anului 2011, Butterflies in My Stomach au lansat albumul intitulat "Magic Store" (MHO Music).

Vrei să vezi cum e la un concert BiMS? Urmărește acest Video!



Catrinel(voce), Bujor (bas), Meghi (clape și samples), John (chitară) și Laurentze! (tobe) sunt cei care fac posibil ca ceea ce simți să devină muzică. O muzică elegantă, cu o atmosferă și un "vibe" aparte...

- 7 martie 2012 - Sibiu - Atrium Classic Cafe (Piața Mică, nr. 16)- ora 21:00 (intrare 20 lei)
- 8 martie 2012 - Timișoara - Arqa (str. Vasile Alecsandri nr.7)- ora 22:00 (intrare liberă pentru doamne și domnișoare, intrare băieți 20 lei)
- 9 martie 2012 - Târgu Mureș - J'ai Bistrot (Piața Mărășești, nr.6) - ora 21:00 (intrare 15 lei)

Recunoaștem, prima ieșire din Capitală din acest an a fost special rezervată unei călătorii cu semnificații pentru fiecare dintre membrii trupei BiMS. Și nu, nu vom recunoaște că este vorba de amintiri cu bătăi de inimă mai intense... :)

Sursa : MHO Comunicare.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top