Noutăți și comunicate

Concert tribut Janis Joplin cu The Rose in Hard Rock Cafe

15 mai 2010
Concert tribut Janis Joplin cu The Rose in Hard Rock Cafe
Sambata, 15 mai 2010, incepand cu ora 22:30 sunteti invitati la un concert tribut Janis Joplin oferit de trupa The Rose in Hard Rock Cafe.

Pretul unui bilet este de 35 lei, biletele se pot achizitiona on-line pe www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro, www.ticketfan.ro, www.bilete.ro, la Hard Rock Cafe si in retelele magazinelor Diverta si Flanco.

Sambata seara Hard Rock Cafe le va oferi iubitorilor de rock si blues un concert dedicat unuia dintre cele mai puternice simboluri ale anilor 70 Janis Joplin. "Mercedes Benz", "Cry Baby", "Me and Bobby McGee" sau "Piece Of My Heart" sunt doar cateva dintre hiturile pe care trupa The Rose le va interpreta la Hard Rock Cafe pe 15 mai.

Cu aproape zece ani de experienta muzicala, membrii trupei The Rose au ales, in urma cu an, sa isi dedice intreaga activitate promovarii repertoriului Janis Joplin. Numele formatiei a fost ales dupa filmul "The Rose" (1979), pelicula inspirata de viata artistei si nominalizata de patru ori la Oscar. In spectacole, solista trupei The Rose poarta intotdeauna haine si accesorii croite identic dupa cele ale starletei rock, reproducand cat mai fidel prezenta scenica a artistei.

Janis Joplin, regina alba a blues-ului si icon al generatiei hippie a devenit o legenda a muzicii datorita vocii sale neobisnuite, aspre si ragusite, dar si prin stilul sau aparte, devenit, in timp, reprezentativ pentru spiritul rebel al miscarii flower power. Joplin a murit la numai 27 de ani, din cauza unei supradoze de heroina.

Eveniment sustinut de Europa FM.

Hard Rock Cafe Bucuresti
www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top