Noutăți și comunicate

Concert special Phenomenon si Trupa Veche

3 decembrie 2012
Concert special Phenomenon si Trupa Veche
In perioada 25 noiembrie - 22 decembrie se va desfasura a V-a editie a Campaniei Umanitare Moshociclistii - Kilometri de zambete. Va asteptam in Cinema Pub cu donatii constand in jucarii, dulciuri, fructe, alimente, carti, rechizite sau hainute pentru copii institutionalizati din Bucuresti si imprejurimi, dar si pentru copiii care provin din familii cu posibilitati reduse sau pentru oricare alte cazuri ce necesita asistenta.

Demersul nostru este motivat de experientele prin care am trecut pana acum, iar vizitele la casele de copii ne-au determinat sa cladim cate o AUTOSTRADA DE ZAMBETE in fiecare an. Exista cateva case de copii cu care mentinem un contact permanent si, cum zambetele copiilor depind de implicarea noastra, ne-am hotarat sa cerem si ajutorul VOSTRU.

Program:
25 noiembrie - 17 decembrie: Colectarea donatiilor in Cinema Pub;
1-2 decembrie: Campanie de promovare in parcurile Cismigiu si IOR (intre orele 11:00 - 16:00);
8-9 decembrie: Campanie de promovare in parcurile Cismigiu si IOR (intre orele 11:00 - 16:00);
13 decembrie: Concert umanitar cu "Phenomenon" si "Trupa Veche" in Cinema Pub (incepand cu ora 20:00)- intrarea pe baza de donatie;
17-22 decembrie: Impartirea donatiilor.

Desfasurator:
In cadrul campaniilor de promovare din parcurile Cismigiu si IOR din zilele de 1, 2, 8 si 9 decembrie vor participa activ o parte din membrii comunitatii moto din Bucuresti, dar si alti sustinatori ai campaniei cu expozitii de motociclete si masini puternice ornamentate in spiritul Craciunului. Publicul tinta al acestor campanii de promovare este reprezentat de copii insotiti de parinti din parcuri. Pentru a-i face sa participe activ in cadrul campaniei noastre ii vom implica in scurte sedinte foto cu motocicletele si masinile expuse, urmand ca pozele sa fie incarcate pe blogul nostru.

In cadrul concertului umanitar ne bucuram de sustinerea a doua trupe cu influenta:

"¢ Phenomenon - se defineste ca o trupa de "alternative metal", cu un sound personal si original, rezultat din preferintele si experientele muzicale ale membrilor trupei: Catalin Tamazlicaru (voce), Andrei Balasa (chitara), Robert Acsintoaie (bass), Alex Ursache (tobe). Acesti 4 tineri se pot mandri cu un excelent background muzical, avand la activ cinci ani de activitate muzicala intensa, sute de concerte sustinute in Romania si in strainatate (Belgia, Anglia, Suedia, Serbia, Croatia, Bulgaria, Moldova), nenumarate premii la concursurile de gen, doua albume de studio si mai multe videoclipuri.

"¢ Trupa Veche - este formata din membrii fondatori ai formatiei Vama Veche, Traian Balanescu si Liviu Manescu, impreuna cu Bogdan Olaru la voce, Doru Cinca la tobe si Bogdan "JaJa" Sandu la chitara. Stilul abordat de trupa este cel pop-rock, cu influente Balanesciene, ritm Manescian, elemente clasico-Jajiste, tempo de calaDoru si masura Bogdaneasca.

Impartirea donatiilor se va face conform datelor stabilite in functie de programul caselor de copii aflate pe lista principala, iar traseele si orele de plecare vor fi anuntate cu cel tarziu doua zile inainte de 17 decembrie. Lista principala* a caselor de copii este urmatoarea:
Adapostul de zi, sector 5;
Adapostul de zi, sector 4;
Casa Lidia, comuna Domnesti;
Casa Mia, comuna Rosu;
Comunitatea bisericeasca din orasul Giurgiu;
Asezamantul Sf. Mihail si Gavril, Slobozia, jud. Giurgiu.
*lista caselor de copii ramane deschisa si se adauga altele in functie de dontiile stranse.

Contact:
Locatie: Cinema Pub (Calea Mosilor, nr. 100)
Site: http://www.moshociclistii.wordpress.com



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top