Noutăți și comunicate

Concert special Kumm si Changing Skins in Club Colectiv

27 Martie 2014
Concert special Kumm si Changing Skins in Club Colectiv

Joi, 27 martie 2014, doua formatii reprezentantive pentru scena locala, Kumm, un nume deja consacrat si Changing Skins, mai tinerii dar foarte popularii rock'n'rolleri din Bucuresti, le pregatesc fanilor un concert special pe scena din Club Colectiv.Kumm a lansat pe data de 6 februarie un nou disc intitulat "A Mysterious Place Called Somewhere". Materialul a avut parte de o receptie critica foarte buna, fiind considerat unul dintre cele mai reusite albume ale grupului. Astfel, data de 27 martie reprezinta un foarte bun prilej pentru ca grupul sa prezinte lansarea discografica publicului bucurestean, oferind o prestatie intesata de cantece noi.

Changing Skins pregateste un nou album pentru 2014 si, cu ocazia concertului de pe 27 martie, va lansa un nou single intitulat "Full of Dirt", ce va beneficia si de un videoclip care va putea fi urmarit in premiera in cadrul show-ului. Trupa bucuresteana va canta atat hiturile de pe primul disc, omonimul "Changing Skins", cat si cantece fresh de pe viitoarea lansare.

Cele doua trupe se reinnoiesc cu ocazia venirii primaverii si "scot pe scena" roadele muncii lor asidue, devotate rockului de calitate.

Mai multe informatii despre eveniment in curand!


Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro , http://www.promusicprod.ro
Concert special Kumm si Changing Skins in Club Colectiv Concert, festival, eveniment Club Colectiv


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.