Noutăți și comunicate

Concert si lansare de videoclip al celor de la Luna Amara

13 octombrie 2017
Concert si lansare de videoclip al celor de la Luna Amara
Vineri, 13 octombrie 2017, trupa Luna Amara va lansa videoclipul piesei 'Nu stiu, nu iau, nu sunt' la Quantic Club din București.



Este vorba de o piesa noua, ce va face parte de pe viitorul album Luna Amară, album ce va apărea în 2018.

"Nu știu, nu iau, nu sunt" nu va fi, însă, singura piesă nouă pe care o veți auzi în acest concert. Trupa se folosește de acest prilej pentru a oferi fanilor și prietenilor un preview al noului material electric, asadar veți auzi mai multe piese in premiera. Videoclipul este realizat de Anya Dimitrov, cea care a realizat și videoclipul piesei "Aproape". Invitați să deschidă evenimentul sunt cei de la Pinholes.

Acest concert este primul din turneul ce va promova piesa "Nu stiu, nu iau, nu sunt". Restul datelor și orașelor vor fi anunțate în curând.

Va așteptăm la un show electric și electrizant, alături de o trupă care nu a încetat nici un moment sa fie sinceră și să ofere publicului sonorități noi și texte incitante.

Biletele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
- Presale: pana pe 13 octombrie: 35 lei
- La intrare: 40 lei

Un eveniment BestMusic Live Concerts & Luna Amara powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top