Noutăți și comunicate

Concert nr. 9 Anathema in Romania

26 iunie 2012
Concert nr. 9 Anathema in Romania
Duminica, 23 septembrie 2012, incepand cu ora 21:00, Phoenix Entertainment va produce isterie in randul impatimitilor muzicii rock printr-un show de exceptie oferit de celebra trupa britanica ANATHEMA.

Artistii se reintorc la noi pentru a noua oara, la 18 ani dupa primul concert sustinut la Sala Polivalenta din Bucuresti. Cantand de fiecare data in fata unor sali arhipline, membrii trupei Anathema si-au extins turneul european "Weather Systems" din acest an si au inclus concertul de la Bucuresti in lista locatiilor cu semnificatie majora in promovarea celui mai recent material discografic.

Lansat in aprilie 2012, "Weather Systems" a depasit orice asteptari, artistii precizand ca este la un alt nivel fata de "We're here because we're here" din toate punctele de vedere, de la versuri pana la partea de productie. Pe scurt, un album complet cu muzica absolut noua pe gustul tuturor fanilor.

In cei 22 ani de la debut, Anathema nu s-a putut incadra intr-un singur stil muzical, cantand atat Doom Metal, Gothic Metal cat si rock alternativ si progresiv. Criticii americani spun despre Anathema ca ar fi o trupa "fara influente, dar si fara urmasi". "Fantastic! Asta este magulitor, intr-un fel, pentru ca asta spune despre noi ca suntem originali", a spus solistul Vincent Cavanagh pentru o publicatie din Romania in urma cu cativa ani. Cavanagh a dezvaluit cu aceeasi ocazie, si sursa de inspiratie a trupei: "Oricine vrea sa se apuce de cantat, ar trebui sa-si urmeze inima, sulfetul si sa-si transpuna sentimentele si pe sine in propria muzica. Numai asa poate sa fie unica. Cel mai onest lucru pe care poti sa-l faci este sa-ti transpui sentimentele in muzica".



In componenta actuala, fratii Cavanagh si Douglas le vor oferi celor prezenti sansa sa asculte live piesele de pe noul abum, cat si melodiile cu care au castigat notorietate la nivel mondial, in concertul din 23 septembrie 2012 la Jukebox Venue, ora 21:00.

Biletele pot fi achizitionate la pret variabil, 80 lei in picioare sau 120 lei cu loc, din Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti ) de la Sala Palatului si online pe http://www.eventim.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top