Noutăți și comunicate

Concert live special Loungerie II in Carousel Cafe Bar Brasserie

ANULAT !!!
15 februarie 2014
Concert live special Loungerie II in Carousel Cafe Bar Brasserie
Sambata, 15 februarie 2014, sunteti invitati de la ora 20:00 in Carousel Cafe Bar Brasserie la un concert live special oferit de Loungerie II.

Adresa Carousel Cafe Bar Brasserie : Str. Marcel Iancu, Nr. 9, Bucuresti.



Loungerie II deschide cu un concert special unul dintre cele mai proaspete spatii de evenimente din Bucuresti: Carousel cafe bar brasserie, un carusel reinventat, un proiect ambitios care va incerca sa ofere celor interesati o platforma de exprimare artistica originala si inovatoare.

Loungerie II (pronuntat englezeste) a aparut in octombrie 211. Este o fuziune progresiva, sustinuta de o atmosfera ritualistica, fraze indie rock si varii sensibilitati jazz. Ceea ce pare pentru unii o trupa independenta esoterica este de fapt un cvintet motivat de atitudine Diy si sustinut intensiv prin concerte live. Cu forte proprii au lansat un ep in 2012, urmat, in 2013, de primul album de studio, ''Devaro''.

Devaro 2013 http://loungerietwo.bandcamp.com/
Ep 2012 http://loungerietwo.bandcamp.com/album/2012-ep



Proiectul este compus din Voce (Andreea Tincea), Chitara (Catalin Lungu), Tobe (Daniel Iliescu), Chitara (Dan Michiu) si Bas (Doru Boeriu).

Trupa a reusit sa se autosustina prin concerte si evenimente in spatii cat mai diferite ca deschidere: sali de teatru, galerii de arta; de la scene in aer liber, la salonul oficial al Casei Regale; de la cluburi din Bucuresti si din tara (Control, Colectiv, Turbohale, Green Hours, Panic, Energiea, Atelierul de Productie, Casa Tiff, Expirat etc.), la festivaluri semnificative (Sibiu Jazz Festival, Freedom Jazz, B'Est Fest, Electric Castle, Street Delivery, Clover Fest, Rock in Parc, EUROPAfest etc.).

In 2012, 2013 au avut sansa de a urca pe scena alaturi de Asian Dub Foundation, Morcheeba si Krema Kawa.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top