Noutăți și comunicate

Concert lansare EP Better semnat AUDIOGRAM

26 mai 2009
Concert lansare EP Better semnat AUDIOGRAM
Audiogram, Asociatia Culturala Est-Vest si Irish & Music Pub organizeaza in data de 26 mai 2009, incepand cu orele 20:00, concertul de lansare a noului EP "Better" semnat de trupa AUDIOGRAM (Cluj-Napoca, alternative/electro). Invitatii lor speciali vor fi trupa MAUSER (Cluj-Napoca, indie). Pretul biletului este de 5 Lei iar fiecare platitor va primi cadou si CD-ul.

Dupa mai multe aparatii live timp de 2 ani, pe scena underground, in cluburi clujene precum Roland Garros, Remember Pub, Autograf sau Basement, in Bucuresti la Clubul taranului sau in Arad la Club Frontiera, dar si in aer liber pe platoul Salii Sporturilor din Cluj-Napoca la Festivalul Napoca Music Event sau la Suncuius, formatia Audiogram se pregateste de lansarea primului EP "Better" in 26 Mai, in Irish & Music Pub si probabil un turneu de promovare prin tara.

in 2008 au participat la concursul Manifest Yourself, organizat de Revista Sunete, clasandu-se intre primele 10 trupe de newcomeri si au aparut pe compilatia MyM #9.

Coponenta actuala a trupei: Ioana (voce), Dan (chitara), Cristi (bass) si Mihai (tobe, programming). Printre fosti "audiogrami" se disting Titus (actual Grimus), Calin Camarasan si Doru (actuali CUG).

Link-uri:

http://www.myspace.com/audiogramx
http://www.myspace.com/mauserband
http://www.irishmusicpub.ro/
http://www.estvest.org/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top