Noutăți și comunicate

Concert extraordinar TAXI la Hard Rock Cafe

2 iunie 2016
Concert extraordinar TAXI la Hard Rock Cafe
Joi, 2 iunie 2016, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts si trupa Taxi te invita la primul concert al verii din Hard Rock Cafe.



Prinde-ți centura de siguranță și aliniază-te la startul unei curse printre hituri - “Jumătatea mea”, “Cele două cuvinte”, “Ești iubibilă” și multe alte piese celebre, pline de umor și ironie, marca Dan Teodorescu!

În al 17-lea an de activitate al trupei TAXI, aceasta are în portofoliu peste o mie de concerte, o prezență la Eurovision, opt albume, multe clipuri și nenumărate hituri. Liniile melodice revigorante și versurile imprevizibile, romantice și/sau ironice, transformă orice recital al trupei într-o experiență memorabilă, de la care pleci cu fruntea descrețită și cu refrenele pe buze.

Vino la evenimentul TAXI din Hard Rock Cafe, de la ora 21.30, pentru a cânta hit după hit și a te bucura de reîntâlnirea cu una din trupele tale preferate, într-o atmosferă unică!

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman, Perfect Tour, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

În presale, biletele au urmatoarele prețuri:
- 80 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 60 de lei, cu loc la masă

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 60 de lei.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de MAGIC FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top