Noutăți și comunicate

Concert extraordinar Pasarea Colibri in Hard Rock Cafe pe 26 aprilie

23 Martie 2012
Concert extraordinar Pasarea Colibri in Hard Rock Cafe pe 26 aprilie

Pasarea Colibri este o aparitie rara si extrem de apreciata in peisajul muzical romanesc. In componenta  Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici & band, Pasarea Colibri va concerta pe 26 aprilie 2012, la Hard Rock Cafe.

Pasarea Colibri, impresioneaza prin show-urile pline de patos, vivacitate si culoare. Fiecare concert insemana o trecere prin 19 ani de cariera, presarati cu slagare precum: "Ploaia care va veni", "Vinovatii fara vina", "Miruna", "Mielu", "Esarfa in dar" sau "Andrii Popa".

 Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.ro, http://www.bilet.ro, http://www.blt.ro, http://www.bilete.ro si http://www.myticket.ro.

Pretul biletelor variaza in functie de categorie:
- Categoria VIP "" 120 Ron (intalnire & poza  cu trupa, afis  & CD cu autograf)
- Categoria I "" 90 Ron - loc la mese, in fata scenei (rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe )
- Categoria II "" 70 Ron  - loc la mese (rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe )
Concert extraordinar Pasarea Colibri in Hard Rock Cafe pe 26 aprilie Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.