Noutăți și comunicate

Concert eveniment Alternosfera la Arenele Romane

25 mai 2013
Concert eveniment Alternosfera la Arenele Romane
Sambata, 25 mai 2013, Arenele Romane va gazdui un concert eveniment marca Alternosfera.

Lansat de Ziua Internationala PI (Ï€), albumul Epizodia al formatiei de rock din Republica Moldova, ALTERNOSFERA, a calatorit in toate orasele mari din Romania, din Bucuresti pana in Timisoara si  din Cluj pana in Constanta, cu escale in Brasov, Buzau sau Galati. Urmatoarele concerte sunt programate la Suceava, Iasi si Chisinau, iar celor 10 orase li se alatura Alba Iulia (17 mai) si Targu-Mures (18 mai). EPIZODIA TOUR se va incheia in orasul din care a pornit, adica la Bucuresti, sambata, 25 mai 2013, la Arenele Romane, printr-un concert eveniment.

FB Event: concert-eveniment-alternosfera.

Pentru evenimentul de la Arenele Romane, biletele s-au pus in vanzare pe site-ul http://www.myticket.ro, in magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului si se vor putea achizitiona pana pe data de 24 mai 2013 la pretul de 25 lei. In seara evenimentului biletele se vor putea achizitiona chiar din locatia evenimentului la pretul de 30 lei.

Lansat de labelul Sphere Records, albumul EPIZODIA face parte din tripticul conceptual al formatiei ALTERNOSFERA, numit chiar EPIZODIA. Prima parte a acestui triptic - "Virgula", a fost lansata in luna octombrie a anului trecut. Daca "Virgula" reprezinta miezul tripticului, atunci "EPIZODIA" este intregul din irational. Cel ce al treilea album va fi lansat pana la sfarsitul anului.

Chintesenta tripticului graviteaza in jurul celei mai importante si celebre constante matematice, PI (Ï€). Invaluita in trecut de misticism, constanta Ï€, datorita relatiei sale cu natura cercului, este inseparabila de sfera si univers. Conceptul EPISODIA isi propune sa devina inseparabil de ALTERNOSFERA si universul sau: publicul. 

Primul single extras de pe albumul EPIZODIA este Singuratate, si se poate asculta aici:
http://www.youtube.com/watch?v=glfFgdCQk7c&feature=youtu.be

Alternosfera a fost fondata in 1998. Pe parcursul anilor, formatia si-a schimbat componenta, având in prezent numai 2 dintre membrii fondatori, respectiv Marcel Bostan si Marin Nicoara. In primii ani formatia isi cauta tematica si stilul, experimenteaza cu diverse instrumente, acumuleaza experienta si inregistreaza primele demo-uri.

Primul album - "Orasul 511" a fost lansat in mai 2005 si include piesa "Wamintirile", single ce a "invadat" posturile de radio și televiziune din România. In 2007, Alternosfera lanseaza "Visatori cu plumb in ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordica" iar in 2008 lanseaza EP-ul "Flori din groapa Marianelor".

In 2012, Alternosfera lanseaza albumul "Virgula". "Arunca-mi", "Doua Eve", "Muta", au fost piese difuzate in heavy rotation, iar albumul "Virgula" a primit numeroase aprecieri. Turneul de promovare in Romania al acestui album s-a incheiat printr-un concert-eveniment la Bucuresti, in Turbohalle, unde Alternosfera a cantat in fata a peste 2 000 de fani.

EPIZODIA TOUR este sustinut in Romania de catre Radio Guerrilla si UTV.

Parteneri media: Romania libera, Academia Catavencu, Mixtopia, HotNews, InfoMusic, Cooperativa Urbana.ro, inoras.ro, Let'sRock.ro, Anyplace.ro, Big City Life.ro, Urban.ro, RockStage.ro, b365, best-event.ro, no3.ro, music-nights.ro, feeder, metalfan.ro,  bestmusic.ro, studentie.ro, iconcert.ro, muzicabuna.ro, metalhead.ro, hypestreet.ro, veioza, roevents, sub25, orasulm.eu, Regielive.ro, Basarabeni.ro

Partener oficial: Zile si Nopti.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top