Noutăți și comunicate

Concert caritabil in Coyote Cafe din Bucuresti

17 noiembrie 2011
Concert caritabil in Coyote Cafe din Bucuresti
Joi, 17 noiembrie 2011 sunteți invitați începând cu ora 19:30 în Coyote Cafe la un concert caritabil, cumpărați unul sau mai multe bilete, și așezați un zâmbet în brăduțul de Crăciun de la Mogoșoaia.

La acest eveniment participă: Electric Fence, Changing Skins, Tips, Aeon Blank, Cuantune, Vivi, Magnus Granholt, Tom Andreassen.


Am putea incepe cu o poveste lacrimogena, gen "Dansez pentru tine", sau "Surprize surprize", o poveste trista, despre 17 copii de la un centru de plasament de pe langa Bucuresti, care nu-si au parinti aproape, care nu-si au rost pe lume, care au nevoi... Am putea cersi in numele lor o bucata de paine sau o pereche de pantaloni folositi, sau un ursulet de plus tocit si cu ochii pierduti in vreme, sau o masinuta veche fara roti... Dar noi nu facem asta! Noi, o mana de oameni de muzica, invita cativa oameni de bine sa cumpere un bilet la un concert. Sa participe cu 10 lei la impodobirea bradutului pentru Craciunul celor 17. Suntem prea mici sa ne asumam hrana acestor copii, prea mici sa finantam educatia lor, dar cred ca suntem suficient de puternici, cu ajutorul vostru, sa le impodobim bradutul!!!

Sursa : Electric Fence.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top