Noutăți și comunicate

Concert caritabil Trooper in Hard Rock Cafe

31 mai 2014
Concert caritabil Trooper in Hard Rock Cafe
Sâmbătă, 31 mai 2014, Trooper te așteaptă începând cu ora 19:00 în Hard Rock Cafe, la un concert caritabil susținut în beneficiul tânărului Dan Găină, unul dintre ospătarii care v-a întâmpinat de nenumărate ori cu bună dispoziție când ați trecut pragul restaurantului nostru. Dan a aflat de curand că suferă de boala Hodginks, o formă de cancer limfatic, ce îi șterge în fiecare zi, puțin câte puțin, din zâmbetul cu care ne-a obișnuit. Împreună, putem să îi oferim, "din partea casei", o porție de sănătate!



Pentru Trooper, întâlnirile cu prietenii din Hard Rock Cafe sunt speciale, iar showul pregătit pentru aceștia are mereu ceva deosebit: "Trageți aer în piept, lăsați toate problemele acasă și haideți alături de noi pentru două ore de nebunie. Åži de această dată vom avea printre piesele noastre o serie de surprize. Nu spun mai mult, însă vreau să fie foarte clar: venim cu chef de cântat", spune solistul Alin Coiotu' Dincă.

După 19 ani de activitate, 7 albume, o colaborare onorantă cu fostul vocal Iron Maiden, Blaze Bayley și multe alte realizări remarcabile, Trooper a făcut senzație și a scris o pagină de istorie, la finalul lunii aprilie cu cea dintâi ediție "Stelele Rockului Românesc."

Biletele pentru concertul din 31 mai se găsesc la Hard Rock Cafe și au prețul de 25 de lei. Toate încasările rezultate din vânzarea biletelor vor fi donate colegului nostru, Dan Găină, care are nevoie de 5000 de Euro pentru efectuarea tratamentului de radioterapie, începând cu luna iunie.



Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top