Noutăți și comunicate

Concert caritabil Mihai Margineanu si Andrei Lazaroiu la Hard Rock Cafe

23 mai 2014
Concert caritabil Mihai Margineanu si Andrei Lazaroiu la Hard Rock Cafe
Vineri, 23 mai 2014, sunteti invitati de la ora 22:00 la un concert caritabil Mihai Margineanu si Andrei Lazaroiu in Hard Rock Cafe din Bucuresti.

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest



Vino sa scrii o poveste cu "happy-end" pe 23 mai, la Hard Rock Cafe! Te vei bucura de refrenele non-conformiste ale lui Mihai Margineanu si de hituri din toate timpurile interpretate de Andrei Lazaroiu si o vei ajuta pe Lucia-Maria Aga sa mearga pe calea unei copilarii fericite.

Vineri seara vei petrece cu unul dintre cei mai autentici si populari artisti romani si vei canta alaturi de el piese antrenante precum "Zarita", "Gore din Chitila", "Ma iubeste femeile" sau "Melci, scoici, raci, craci". Ora de incepere a evenimentului este 22.00, iar pretul unui bilet la concert este de 40 lei (cu loc la masa) si 50 lei (cu loc la masa in fata scenei).

Toate incasarile rezultate din vanzarea biletelor vor fi donate familiei Luciei-Maria Aga. Fetita, in varsta de aproape 2 ani, sufera de de pseudoartroza congenitala bilaterala de tibie si peroneu si are nevoie urgenta de o interventie chirurgicala reparatorie, in lipsa careia isi va pierde piciorul.

Mai multe detalii despre Lucia-Maria puteti gasi aici:
http://agaluciamaria.wordpress.com/
https://www.facebook.com/pages/Lucia-Maria-Aga/440568582718416?fref=ts


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top