Noutăți și comunicate

Concert aniversar si lansare de album LOUNGERIE II la Clubul Taranului Roman

26 octombrie 2013
Concert aniversar si lansare de album LOUNGERIE II la Clubul Taranului Roman
Sambata, 26 octombrie 2013, LOUNGERIE II (fusion punk jazz) sustine incepand cu ora 21:00 un concert aniversar si lansare de album la doi ani de la aparitia in spatiul cultural muzical din Romania, la Clubul Taranului Roman.

Intrare: 15 lei.
Adresa Clubul Taranului Roman: Piata Victoriei, sos. Kiseleff, intrarea Monetariei, Bucuresti.



Cel mai nou produs de studio al trupei reprezinta evolutia muzicala traita prin experienta concertelor live, adaptarea performance-ului pe scene mari si in spatii mereu surprinzatoare. Pentru acest material trupa a ales sa inregistreze piesele in regim live session: albumul LOUNGERIE II a fost realizat de echipa Speakaspell Laboratory prin Razvan Rizea (5 piese noi, 2 jam sessions) si include si piesa NeverBefore realizata in studiourile Institului SAEde tanarul Andrei Radu.

LOUNGERIE II este un proiect independent care a reusit sa se autosustina in spatiul autohton prin sprijinul publicului prezent la concerte si sustinerea partenerilor media interesati de zona muzicala alternativa. Concertul aniversar de 2 ani este dedicat acestor oameni minunati care ne-au dat sentimentul ca nici un exercitiu de creativitate nu este in van, nici chiar in Romania.

https://www.facebook.com/LoungerieII si pe https://soundcloud.com/loungerie-2



Invitati speciali la acest eveniment sunt SYBIL & FRANSOA - membrii duo-ului Sibyl & Fransoa au pornit proiectul in 2012, folosind inregistrari de sunete din mediul inconjurator, background de muzica clasica si electronica, inspirati fiind de versurile lui Nichita Stanescu. Cu ajutorul unei abordari improvizatorice pentru inregistrarea vocii si a instrumentelor, Sibyl & Fransoa au sintetizat elemente in relatie cu viziunea lor personala spre a construi o atmosfera eterica, meditativa, materializata in primul lor EP intitulat "Half Word Half Wave".
Link audio: https://soundcloud.com/sibyl-fransoa

Mai multe detalii gasiti la https://www.facebook.com/events/336818473129573


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top