Noutăți și comunicate

Concert aniversar Deathrattle in Rock'n Regie

18 aprilie 2015
Concert aniversar Deathrattle in Rock'n Regie
Sâmbătă, 18 aprilie 2015, sunteți invitați începând cu ora 19:30 în Rock'n Regie la concertul aniversar Deathrattle alaturi de prietenii din DirtNap si Drunk Again.
Intrarea este libera!
Mai multe detalii la https://www.facebook.com/events/896436960414562/



Deathrattle formata din Theodor Arcalean (chitara/voce), Cristian Tudor (bass), Vlad Spalatelu (chitara) si Alexandru "Tir" Marian (tobe) este una din cele mai interesante aparitii ale ultimului an. Crescand de la concert la concert, trupa din capitala planuieste lansarea albumului de debut, "Minutes before Death", undeva in aceasta vara. Concertul de pe 18 aprilie este practic o petrecere cu ocazia unui an de Deathrattle.



Dirtnap, alcătuită din Victor Gheorghe (lead guitar, vocals), Nicolas Rădoi (percussion), Andrei "Iorga" Petcu (rhythm/lead guitar) și Vlad Nicolescu (bass) e o trupă tânără, cu 2 concerte la activ din 2014. După o pauză de aproape 4 luni, plecarea bassistului original Radu Rădulescu și o restructurare a pieselor, concertul din cadrul evenimentului Final March Ii cu prietenii din Deathrattle și trupa Drunk Again va marca debutul atât lui Vlad cât și lui Andrei în Dirtnap.



Drunk Again este o trupa de coveruri formata din Vlad Leonte (chitara lead), Adi Cuco (chitara ritm), Alexandru Morariu (bass), Laura Apostol (tobe) si Toni George (voce). Avand 2 concerte la activ, trupa a reusit sa incante publicul prin profesionalismul de care dau dovada in reproducrerea melodiilor pe care le canta si prin energia pe care o transmit. Final March Ii este o ocazie perfecta in a-i vedea in actiune.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top