Noutăți și comunicate

Concert aniversar Benetone Band in Route 66

25 mai 2013
Concert aniversar Benetone Band in Route 66
Sambata, 25 mai 2013, incepand cu ora 21:00, sunteti invitati la un concert aniversar Benetone Band in Route 66 din Bucuresti.

Pretul unui bilet este de 25 lei.

Au trecut 3 ani de cand am pasit pentru prima oara pe scena in fata voastra. 3 ani de classic rock, 3 ani de emotii, 3 ani de aplauze, 3 ani de energie pura si pasiune pentru muzica, pentru voi. Pentru noi acesti 3 ani au devenit un stil de viata, o forma fireasca de a exista. Ne-am confirmat ceea ce intuiam de la primul pas pe scena: "Once you go rock, you never go back."  Iar voi ati mers alaturi de noi! Asa ca pe 25 mai sarbatorim impreuna 3 ani de BENETONE Band!

Va asteptam sambata, 25 mai 2013, in Route 66 Club (Calea Victoriei, nr. 50) pe toti cei care ne-ati fost alaturi in acesti 3 ani, precum si pe toti cei care iubiti experienta classic rock-ului. De la ora 21:00 vom da startul unei seri extraordinare in care alaturi de noi pe scena vor urca 3 trupe si multi alti invitati speciali si in care surprizele se vor tine lant. Va spunem doar despre una dintre ele: cineva din public va pleca acasa cu o invitatie dubla la concertul Roger Waters de pe 28 august! Pe alti 5 ii asteapta momente de care isi vor aminti cel putin inca 3 ani de acum incolo.

Incepand cu acest concert aniversar BENETONE Band inaugureaza o traditie: vom promova trupe talentate, reprezentanti ai muzicii de calitate, aflati la inceput de drum. Pe 25 mai avem placerea sa vi-I aducem pe scena pe Rock Force. Si or sa va placa mult!

Avem placerea de a va anunta ca alaturi de noi vor fi si doua formatii cu care am impartit scena in cateva momente importante ale acestor 3 ani si care ne sunt prieteni dragi: Trupa 23 si Classic Beat Orchestra. Pe ceilalti invitati speciali va lasam sa ii (re)descoperiti personal sambata, 25 mai 2013.

Atmosfera de sambata va fi atat de incendiara incat TREBUIE sa o impartasiti cu prietenii! Pentru rezervari sunati la numarul de telefon 0735 350 350.
Pana pe 25 mai 2013 va invitam sa urmariti si mai indeaproape pagina de Facebook a BENETONE Band pentru a fi la curent cu toate detaliile si suprizele pe care vi le pregatim.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top