Noutăți și comunicate

Concert aniversar 6 ani de AD HOC cu Calin Pop (Celelalte Cuvinte) si White Mahala

28 mai 2015
Concert aniversar 6 ani de AD HOC cu Calin Pop (Celelalte Cuvinte) si White Mahala
Joi, 28 mai 2015, sunteți așteptați începând cu ora 20:00 la un concert al trupei AD HOC în Club Colectiv.

Prețul unui bilet este de 20 lei.



Calin Pop (Celelalte Cuvinte) si White Mahala va invita la concertul aniversar Ad Hoc!
Evenimentul promite să fie unul dintre cele mai interesante show-uri rock ale finalului de primăvară iar asta datorită numărului mare de invitați speciali.

Formațiile Partizan (acustic set special) și The Kryptonite Sparks vor încinge atmosfera înainte ca Ad Hoc să urce pe scenă, iar Flavius Hosu (Phoenix), Mihnea Ferezan (RoadKillSoda), Albert (Niște Băieți), Costin Adam (Phoenix), Oana Maria & Ștefan (Poetrip), Artanu și Răzvan (Partizan), Doru Cincă (Zob, White Mahala), Peter Moynahan (Blackbeers), Dima Bodarev (Popa Sapka), Bogdan (El Negro), Alex, Anda și Iuliana(Tiarra) și Roxana & Daath Yug vor oferi prestații unice alături de trupă, în calitate de invitați speciali!

Călin Pop, solistul formației Celalalte Cuvinte și unul dintre cei mai iubiți muzicieni rock din România, precum și membrii trupei White Mahala, profită de ocazie pentru a-i invita pe fani la un show cu adevărat special care va avea loc în data de 28 mai 2015, în Club Colectiv din București!

Ad Hoc este o trupa profund originala, singura exponenta a genului Punk Acustic Folcloric Medieval din Romania! Grupul a pornit in 2009 in Oradea ca un proiect in doi, dupa care si-a extins componenta pentru a include mai multi muzicieni.

https://www.youtube.com/watch?v=FUk3xpSeY4M 

Ad Hoc imbina atitudinea punk cu instrumentele acustice, filozofiile si elementele folclorice romanesti, cu o melodie si o tehnică medievala, rezultand astfel un stil unic, incarcat de semnificatii.

https://www.youtube.com/watch?v=XdrQWF6AB2M 

Pe data de 17 octombrie 2013, apare primul disc semnat Ad Hoc, intitulat "Dezmat, licori si muzici medievale", primit foarte bine atat de fani, cat si de critica de specialitate. De curand, formatia a lansat videoclipul piesei "Fata din Gradina Zmeilor", productie ce poate fi urmarita mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=U-fZKzB8bP8 

Pastrand mereu povestea, concertele Ad Hoc sunt adevarate spectacole: cu piei, blanuri si tatuaje croite pe masura atitudinii lor, cu povesti, legende si fum potrivit misticismului lor si cu atata energie si scandal incat sa te cucereasca si sa te duca intr-o lume de basm si legenda din primul pana in ultimul moment pe care il petreci alaturi de ei.

Evenimentul din Club Colectiv nu va abdica de la aceasta estetica, ba mai mult, promite sa puna in scena un spectacol fara precedent, mai ales ca trupa implineste frumoasa varsta de 6 ani!

Ad Hoc inseamna:

Sergiu "Corbu" Boldor - vioara, mandolina, voce
Dan "Ursu" Olar - tapan, vorbe
Igor Antoniuc "Făt-Frumos" - chitara, voce
Andrei Nagy "Vampiru" - violoncel
Corina Gheorghe - vioara


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top