Noutăți și comunicate

Concert aniversar 1 an de existenta Magnum Opus

3 decembrie 2011
Concert aniversar 1 an de existenta Magnum Opus
Sambata, 3 decembrie 2011, sunteti asteptati in Jukebox Venue, incepand cu ora 19:00 pentru un concert aniversar Magnum Opus - primul an de existenta pe piata muzicala din Romania. Invitati speciali vor fi cei de la PhenomenOn si Blue Pulse.

Intrarea este libera.

Momentul este marcat printr-un concert aniversar cu "surprize" pentru fanii si prietenii acesteia.In cadrul spectacolului, trupa va interpreta atat creatii proprii, cat si cover-uri alaturi de invitatii lor.

Trupa Magnum Opus s-a format, ca idee initial si concept, la inceputul verii lui 2010, cand Andrei Tiu si Mihnea Sechely, fosti colegi de trupa, s-au hotarat sa inceapa un nou proiect. Pe parcurs, au avut loc diverse schimbari de componenta, ajungandu-se intr-un final la formula actuala. Trupa a debutat la sfarsitul toamnei lui 2010. Pana in prezent a avut numeroase concerte in cadrul mai multor proiecte importante, si alaturi de nume precum Vita de Vie, Timpuri Noi, PhenomenOn, Adi Manolovici, Metrock, Stillborn, etc. Trupa a mai participat la numeroase festivaluri, din care putem aminti Festivalul Mamaia (Sectiunea Rock - Teo Peter), Festivalul International Imagine, Rock'n'Iasi 2010, etc.

De la formare, a trecut prin mai multe schimbari cu privire la genul muzical, in prezent piesele proprii avand nuante de Rock/Alternative. Stilul trupei este unul reprezentativ si original, rezultat in urma combinarii tuturor influentelor si ideilor membrilor, acest mix putand fi observat cu usurinta in compozitiile proprii pe care trupa le-a scos pana acum. Acesta imbina atat elemente moderne cat si clasice, intr-un sound placut, antrenant si accesibil.
Mai multe informatii pe http://www.myspace.com/magnumopusro si pe pagina de facebook a trupei
Componenta:

Voce - Angelo Simonica
Chitara - Mihnea Sechely
Chitara - Andrei Tiu
Bass - Andrei "Mack" Zamfir
Tobe - Geo Ionita

PhenomenOn este castigatoarea concursului Global Battle of the Bands - Romania 2009 (premium Best Romanian Band) si locul 7 in finala mondiala a aceluiasi concurs (Londra). Exista pe scena muzicala din Romania de peste 4 ani, iar in 2010 a castigat premiul special al concursului Proms of Delight 2010, reprezentand in acest an Romania la acest concurs in Croatia (Koprivnica, Varazdin si Zagreb). Au lansat pana in momentul de fata 2 albume, stilul abordat fiind Alternative Metal/ NU Metal. Mai multe informatii pe http://www.phenomenon.ro/

Formația Blue Pulse s-a înființat în iunie 2010 și a deschis concerte pentru trupe ca Mike&The Blue Spirits, Cargo și ZOB. Membrii tineri (media de vârstă, 17 ani) și talentați cântă atât compoziții proprii cât și preluări Pink Floyd și Jimi Hendrix. Trupa este ocupanta locului al treilea, in finala festivalului Imagine - Romania 2011 si a locului 2 la concursul Byron - Rock your Highschool 2011. Se cunosc cu baietii din Magnum Opus din vara anului 2010, Cristi, tobosarul din Blue Pulse, fiind chiar primul tobosar al trupei Magnum Opus.
Mai multe informatii pe http://www.facebook.com/bluepulseromania


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top