Noutăți și comunicate

Concert al trupelor Concurrency in Knowledge si Asphyx la Sofia in acest weekend

27 martie 2016
Concert al trupelor Concurrency in Knowledge si Asphyx la Sofia in acest weekend
Duminica, 27 martie 2016, trupa bucureșteană Concurrency in Knowledge a fost invitată să cânte alături de legendarii deatheri olandezi Asphyx în cadrul concertului din clubul Live&Loud din Sofia. Pe scena clubului vor urca și Hyperborea din Bulgaria.



Biletele pot fi achiziționate de la urmatorul link:

http://www.eventim.bg/bg/bileti/asphyx-sofia-club-live-and-loud-417438/event.html

CONCURRENCY IN KNOWLEDGE este o trupă bucureșteană de metal extrem, ce a luat naștere la începutul anului 2014, la inițiativa chitaristului Cedrik, alături de vocalul Ioan Preda. Câteva luni mai târziu, a fost cooptat Valentin Cristocea ca basist, iar până la sfarșitul anului, Teo Popp s-a alăturat pentru poziția de baterist.

https://www.youtube.com/watch?v=76Rlnm97BVs

Trupa își prezintă conceptul în jurul unei filosofii bazate pe existența mai multor planuri ale realitații, deliberări asupra conștiinței umane și autodefinirea individului în oglinda miturilor și zeilor creați de el însuși. Spectacolele live sunt concentrate spre o rupere de realitate prin riff-uri complexe, cu o agresivitate încadrată într-o ambianță groove, cu break-uri îndrăznețe, invitând ascultătorul să împărtășească live experiența unor trăiri intense.

În octombrie 2014, grupul a produs materialul de debut "The Decider", care a fost lansat live în mai 2015; materialul a fost bine primit de public si de criticii undergroundului metal. Anul 2015 aduce un palmares de peste zece concerte in București si alte orașe din România.

În prezent trupa lucrează la un nou material, ce va fi lansat până la finele lui 2016.

Pagina evenimentului pe FB: https://www.facebook.com/events/1469334673377269
Link-uri oficiale CiK: https://www.facebook.com/ConcurrencyInKnowledge si http://concurrencyinknowledge.com/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top