Noutăți și comunicate

Concert al trupei Negru Latent in Club 3 Betivi

1 august 2017
Concert al trupei Negru Latent in Club 3 Betivi
Sambata, 5 august 2017, de la ora 21:00, sunteti invitati la concertul trupei Negru Latent in Club 3 Betivi din Bucuresti. Intrare libera.



Negru Latent este un trio din București, România, înființat în noiembrie 2007. În decursul anilor componența s-a schimbat de mai multe ori, astfel că actuala formulă constă în: Maria – voce, Nes – chitară, Dragoș – clape.

De la început trupa s-a înscris pe coordonatele culturii goth, subgenul darkwave. După câteva concerte de recunoaștere prin clubrile bucureștene, la începutul anului 2009 NL urcă pe scenă în cadrul First Romanian Darkfest, unul dintre puținele evenimente de gen din România. Astfel s-a alăturat trupelor germane Das Ich, In Strict Confidence și Diary of Dreams ca unică reprezentantă a scenei gotice românești. Activitatea a continuat prin concerte alaturi de trupe romanesti apropiate stilistic.

Repertoriul curent al trupei este format exclusiv din piese proprii existând material pentru 4 albume, aproximativ 50 de piese pe care NL le rotește funcție de stare sau de eveniment.

Link la eveniment: Concert Negru Latent


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top