Noutăți și comunicate

Concert al trupei Isolier Band in club 100 Crossroads

10 aprilie 2011
Concert al trupei Isolier Band in club 100 Crossroads
Duminica, 10 aprilie 2011, sunteti invitati in club 100 Crossroads incepand cu ora 20:00 la un concert al trupei Isolier Band.

Pretul unui bilet de intrare este de 10 lei. Pentru rezervari sunati la numerele 0745250339 sau 0734662579.
Adresa club 100 Crossroads : Calea Mosilor, Nr. 100, Sector 2, Bucuresti.

Vreti un classic rock? Vreti un classic blues? Vreti o combinatie intre cele doua? Aceasta va asteapta la concertul Isolier Band de duminica din 100 Crossroads.

Intr-o noua formula, intr-o alta aranjare, baietii de la Isolier au crescut ca numar, ajungand la 5. Astfel, pe langa John (chitara ritmica, voce), Joe (tobe) si Andrei (chitara solo, backing vocal), au venit sa puna umarul la treaba in acest proiect si Adrian Radu (chitara bass) si Dan "Bebe" Topala (keybord). Dupa aproape patru luni de stat in sala de repetitii, baietii de la Isolier Band vin acum cu piese noi si un sound mixt intre classic rock si variatii de blues.

Bazele trupei au fost puse de Ionut si Andrei, dintr-o joaca, cantand blues, de cele mai multe ori creat ad-hoc. Aparitia lui George dus catre ideea unei formatii de blues-rock. Venirea lui Adi si Dan in trupa au adus sunetul plin si o echipa inchisa, care dau un balans muzicii create de ei.

Bandul prezinta piese proprii si un sound care pastreaza identitatea trupei, dincolo de genurile muzicale abordate, iar cei cinci au dus dorul aplauzelor din public. Reactia celor din public, dar si felul in care piesele s-au legat pe scena i-a convins ca sunt pe drumul cel bun inca de anul trecut, trupa implinind deja un an de la formarea ei.

Prin urmarea daca iti place blues-ul, daca esti fan al rock-ului, daca pur si simplu doresti sa asculti altceva, te asteptam la concert.

Sursa 100 Crossroads
http://100crossroads.blogspot.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top