Noutăți și comunicate

Concert al trupei HAIL! si Pollution in Safe House din Bucuresti

12 martie 2012
Vineri, 29 martie 2012 sunteti invitati in clubul SAFE HOUSE din Bucuresti la concertul trupei HAIL!. Concertul face parte din turneul pe care acestia il sustin in luna martie in Europa.
In deschiderea concertului vor canta cei de la Pollution (Serbia - Thrash Metal).

Supergrupul HAIL! va concerta pentru prima data in Romania, la Bucuresti, in clubul Safe House. In cadrul acestui concert componenta HAIL! va fi formata din Tim Ripper Owens (ex Judas Priest), Paul Bostaph (ex Slayer & Testament), James Lomenzo (ex Megadeth) si Dave Linsk (Overkill).

Biletele pentru concertul pe care HAIL! il va sustine in Safe House vor fi puse in vanzare incepand cu data de 6 Martie, pe http://www.Myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si retelele afiliate Myticket, la pretul de 40 RON pana pe data de 29 martie, urmand ca in ziua concertului pretul sa fie
de 50 RON.

Clubul Safe House este situat pe strada Popa Nan, nr 82, langa Universitatea Hyperion. Mijloacele de transport cu care se poate ajunge la locatie: tramavaiele 40, 56, 55, 14, autobuzul 133, metrou (Statia Piata Muncii).
Este interzis accesul cu bauturi alcoolice aduse din afara clubului.

Vom reveni cu detaliile legate de trupa care va deschide concertul in zilele urmatoare.
HAIL!:
http://www.facebook.com/pages/HAIL/
http://www.myspace.com/hail
http://www.youtube.com/watch?v=SYy2HPWTop8
http://www.youtube.com/watch?v=mv0MxBCY1is&feature=related

Acest eveniment este sustinut de catre MONSTER ENERGY ROMANIA.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top