Noutăți și comunicate

Concert al trupei AVENUE in Hard Rock Cafe din Bucuresti

23 iulie 2011
Concert al trupei AVENUE in Hard Rock Cafe din Bucuresti
Sâmbătă, 23 iulie 2011, începând cu ora 22:00 sunteți invitați la un concert al trupei AVENUE în Hard Rock Cafe.

Intrarea la concert este liberă.

Formația a fost înființată în anul 2004 sub un alt nume, an în care a apărut și primul album - "ASHA...începe", la Media Pro Music. Din anul 2005 devine o trupă exclusiv de cover-uri și susține peste 800 de concerte în majoritatea cluburilor de profil din București și din țară, dar și în deschiderea lui Paul Gilbert (2008) sau Scorpions (2008 și 2011).

În februarie 2011, Marius Mirea, Cristian Becker, Stefan Orfescu și Ionuț Åžerbana, cooptează în formație doi vocaliști de exceptie: Cristi Nistor și Oana Pușcatu, precum și un instrumentist extraordinar la clape - Andrei Vasilache. O dată cu extinderea trupei, s-a schimbat și numele acesteia în AVENUE.

În noua formulă, AVENUE a avut deja mai multe concerte în cluburile din București și din țară, dar și apariții la emisiunile "Atenție, se cântă!" (TVR2), "Timpul Chitarelor"(TVR2), "Sala de repetiții" (Radio3Net), "Focus Monden" (Prima TV), "Tonomatul DP2", "Ora de știri" (TVR2), etc.

În acest moment, trupa pregătește piese pentru un nou album, abordând un pop-rock modern, "o muzică frumoasă, de stare" după cum afirmă membrii formației.

Hard Rock Cafe București
http://www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top