Noutăți și comunicate

Concert acustic Partizan si Luna Amara la Gradina Verona

3 iulie 2014
Concert acustic Partizan si Luna Amara la Gradina Verona
Joi, 3 iulie 2014, de la ora 19:00, seria de concerte Verona Acoustic Season de pe timpul verii continua la Gradina Verona din Bucuresti! De data aceasta vor urca pe scena trupele Partizan (in formula acustica Artan si Suedezu') si Luna Amara!



Istoria Partizan incepe in 1982, atunci cand "doi prieteni de-o viata, nascuti in aceeasi zi, au facut o formatie". Cei doi sunt, bineinteles, Adrian Plesca si Razvan Moldovan, iar formatia in cauza este legendara Timpuri Noi - Partizan nefiind la urma urmei decat o alta fata a acesteia. Cu texte ironice si o prezenta live de neegalat, Artan si Suedezu' vor trece prin cele mai cunoscute compozitii ale trupei intr-un concert plin de energie!

Partizan acustic - Fata mea (live)
http://youtu.be/pkR3XLVQAXk

Luna amara se apropie de 15 ani de activitate fara compromisuri pe scena rock-ului romanesc. Recunoscuti pentru realismul si vehementa mesajelor sociale, abordarea trupei clujene s-a rafinat de-a lungul timpului, cvintetul creandu-si un univers stilistic particular deopotriva agresiv si sensibil, militant si introspectiv.

Dupa ce au lansat la inceputul anului CD-ul "Live la Conti", cu piese de pe primele doua albume (acum epuizate), Luna amara pregatesc in prezent primul lor DVD - varianta integrala a concertului live sustinut in noiembrie trecut in fostul Hotel Continental, cladire emblematica a orasului Cluj.

Luna amara - Lume oarba (live acustic)
http://youtu.be/xPnhpUNtim4

Concertele acustice de la Gradina Verona vor continua pe parcursul verii, cei mai importanti artisti romani de rock, indie si jazz venind in splendida gradina din spatele librariei Carturesti pentru niste concerte deosebite, lejere si cu dichis! O serie de evenimente provoked by Grolsch, organizate de catre Overground Music si Carturesti.

Joi, 3 iulie
Concert acustic Partizan, Luna Amara
Gradina Verona, str. Arthur Verona nr. 13-15, Bucuresti
ora 19:00
intrare: 30 lei

Partizan (acustic):
Adrian Plesca (Artan) - voce
Razvan Moldovan (Suedezu') - voce, chitara

Facebook: http://www.facebook.com/Partizan.ro/

Luna Amara:
Nick Fagadar - voce, chitara
Mihnea Blidariu - voce, trompeta, chitara
Serban Ontanu-Craciun - chitara
Sorin Moraru - bass
Razvan Ristea - tobe

Website: http://luna-amara.ro
Facebook: http://facebook.com/lunaamaraband/
Twitter: http://facebook.com/lunaamaraband/



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top