Noutăți și comunicate

Concert acustic Partizan in Cafeneaua La Muzeu din Bucuresti

21 februarie 2014
Concert acustic Partizan in Cafeneaua La Muzeu din Bucuresti
Vineri, 21 februarie 2014, sunteți invitați începând cu ora 21:30 la un concert al trupei Partizan în Cafeneaua La Muzeu.

Prețul unui bilet este de 30 lei. Detalii legate de accesul la concert, informații referitoare la rezervări și bilete se găsesc la locație.
Adresa Cafeneaua La Muzeu : Bulevardul Dacia, Nr. 12, Bucuresti.



Doi prieteni îndrăgostiți de multă vreme de muzică. Un concert acustic viu și pestriț, cu peștișori de aur care ajută scafandrii maneliști, cu fete - model, cu bani care rezolvă tot, cu dușmani care certifică statutul de șmecher al dușmănitului. Cu o istorie impresionantă, Artan - Adrian Pleșca ( la voce) și Suedezu' - Răzvan Moldovan, la chitară, se bucură de admirația publicului de mai bine de un deceniu. Ne-o dovedesc topurile radiourilor, cât și concertele sold-out susținute de aceștia atat în formula Partizan electric cat și în formula acustică.

Cei doi aduc situații din dimensiunea reală și le transpun în una științifico-fantastică, reușind să creeze un univers paralel în care ne regăsim cu toții.

100% produs românesc și orchestrație muzicală de excepție, cuplul Artan și Suedezu', cele doua inimi din Partizan, concertează vineri, 21 februarie în Cafeneaua La Muzeu din București, de la orele 21.30.



Media:
http://www.partizan.ro
https://www.facebook.com/Partizan.ro

Despre Artan și Suedezu, despre planurile trupei, fanii acesteia, pildele cuprinse în versurile cantate de Partizan, dar și viitoarele colaborări vă sugerăm să urmăriți interviurile cu aceștia, realizate de Ziare.com
http://www.ziare.com/vedete/vedete-romanesti/oracol-pentru-vedete-artanu-1273761
http://www.ziare.com/vedete/vedete-romanesti/i-se-spune-suedezu-1278524

Parteneri media: Jurnalul, Tv City, Ziare.com, Åžapte Seri, 220.ro, Askmen.ro, Metropotam.ro, Iconcert.ro, Metalfan, Jurnal rock, Rockstage, Let's rock, Mixtopia, Regielive, IQuads, Vinsieu.ro, BeWhere!, Urban.ro, Studentie.ro, Orasulm.eu, InfoMusic.ro, Cooperativa urbana, Concerteazi, Tataia, Urbanthings, Pubbing.ro, inOras.ro, Tillate.com, Sofresh, no3, Hipmag, Sub25, Teenpress.ro, Feeder, Anyplace, Best Event.ro, Musicnights.ro, Getlokal, B365.ro, thebeat.ro, etc.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top